За развој на мозок, когнитивните и менталните функции и развој на видот. Порано не ги даваа ама сега ептен ги форсираат, нз зошто, давам и јас
babytol како наеднаш агресивно настапија на пазарот, нема кој не ги препорачува Апла е дека лапаат бонуси Ама штета нема. Кога се работи за бебе, сите сакаме најдобро
Јас во бременост пиев од таа фирма железо и стварно ми го качи и одржуваше 22-26 верувам дека се квалитетни но дека стварно има потреба на бебиња да се дава нз, но ете ќе ти кажат ортопедите па да не ти е шубе, даваш. @BabyT* мислам дека има само омега
Мила ти нели кај Антоније идеше? Нас овие на прв преглед уште ни ги препишаа таму. Д3+к1(ние имаме 2 месеци уште) и плус овие со омега.
Да мила ама ние веќе имавме од друг оропед препишано Ваја и тој ни рече само да додадиме +2 капки вигантол, не предложи да ги смениме скроз. Али сега ќе одиме на 19ти и баш ќе го прашам дали треба и омега да внесува.
А до кога се дава омега и колку има Д3 во нив? Не сум давала до сега а денес матичниот ми рече дека може да се земат ако сакаме на нас остава ама ништо повеќе за тоа
Не се врзува за фирма. Јас давам бебитол. Он ми кажа кога ќе дојде зима да дуплирам доза и вика не мораш да зимап бебитол да не те фати 500 и кусур денари, вика земете Вигантол и давајте по две капки, демек тие на рецепт оделе. Ама уште не сум земала.
Па мојов се гади кога давам д3 со омега. На д3 само не реагира така,а мене не ми мирисаат од бејбитол
Јас имав гадење во бременоста од нив па затоа ги пиев пред спање, па дали и за неа така или заедно треба со д3. Може не мирисаат дека мешани со д3. Јас се што и давам, пробувам да и сфатам реакција зошто прави фаци
Sakam da prasham dali ima nekoja majka iskustvo so ortopetski konduri moeto detence e 14meseci ortopedot ni dade upat za vo slavej da ni napravat konduri zatoa shto nozinjata ni odat navnatre ne se mnogu ama veli deka e podobro da gi nosi sega dodeka e mal pa bi sakala da slushnam nekoe vashe iskustvo...
Dali imate iskustvo so ortopedite vo Euroitalija sto se naoga vo Petrovec.Imaat promotivni ceni pa sakam da slusnam mislenje
Дали некој во скоро време бил кај Видоевски, дали уште важи за толку добар ортопед како пред 5-6 год. Дали важи сеуште за "непристрасен" лекар.