И јас давам Вигантол по 3 капки, он ми рече 4 ама веројатно мислеше за една недела само. И јас бев насекирана, до душа уште сум, му ги проверувам секој ден и пак некако меки се ребрата, што знам. Мене па маж ми ми вика 'Абе ништо не е, еве пипни ги и моите се такви малце надвор' Кај нас јас сум таа што не спие од вакви мисли
Еве ние за рамнотежа и двајцата го тапиме ова постојано и едвај чекаме да го види пак Вигантол по 500 е во една капка?
Дали некој бил кај Видоевски после годинка за проодено дете и што му кажал во врска си Д витаминот ( што да пие и по колку)? Ние бевме и кажа дека веќе не им е доволен само Вигантолот ( кој до годинка го давав по 2 капки и сега продолжив) туку ми наброја 20 - тина сирупи со плус витамини од кои ниту еден не запомнив и не ми ни кажа по колку? Некој да сподели искуство додека да отидеме на педијатар и да се консултирам.
За поголемиот син добив таков совет пред седум години во мајчин дом. Давав сируп севн сис, пиковит со омега и други понатаму.
Јас не се сеќавам на ваков совет. Нешто индирекно цинично да не кажал во негов стил?! Инаку освен Д витамин, можеш омега плус. Или да не е муабетов изваден од контекст: сируп со Д и други витамини- како на примр Молерс..... најдобро јави се препрашај ги сестрите.
Тотално сум разочарана од прегледот кај Др.Иванка Стефановска. Крајно нељубезна,дрска и некомуникативна. Никогаш повеќе, кај оваа докторка.
Може ли да ми кажете ток Антоније кој е кај му е ординацијата и број негов @0ли @Jana06 вие ги носите таму? Јас па мислев тој е видоевски ги помешав
Јас кога бев женава нервозна и се дере прво на сестрата, после мене почна да ми се понаша, ми повиши тон, и на крај кога малку грубо ми го фати детето за на ехо да го гледа ми се споија жиците партал ја напраив. Среќа маж ми беше тука ми идеше за коси да ја фатам. Да ти се плукнам на '' професорката'', не знаеше терапија да одреди, ме упати кај педијатар Марина да ми каже колку вит Д да дозирам.
Iskreno, sakav da se informiram kaj moze da podnesam poplaka za nea i za uste edna doktorka - pedijatar od Remedika. Celata bremenost ja vodev tamu i sum prezadovolna od ginekologot koj me vodese - Dr.Hadzi Lega, bas poradi toa sakav da prodolzam i maloto da go nosam tamu,no naidov na totalno razlicen odnos i usluga
Ортопед ко ортопед сигурно нема да одобри ама ти како сама дома негледам лошо да го оставаш на кратко за да кидниш до вц или да сработиш нешто..секако од пола саат преку цел ден нема да му се собери дури е помало
Не е баш нај за, али вика ако сакате да користите да почекате барем до 7месеци да се стабилизира со седење бебето.