Нема разбирачка со него. Тој и се да јаде би и дал. По цел ден врекам за тоа еднаш го затеков и дал да шмукне од мандарината што тој ја јаде, ќе го убиев
Не знам што да искоментирам за ова, имам еден збор за тоа, но сепак тебе ти е маж и да не го употребувам. Ама мене да ми е, нема да ми е Среќа мојов прифаќа, чита и тој, се информира, инаку војна ќе беше. Шала на страна, сепак треба да ги сфати последиците од постапките. Ако не сака тебе да те слушне, нека си чита, нека се информира.
Јави се кај Антоније. Одма ќе ве прими и пари нема да ви земе. Колку е алфа според извештаите на Видоевски? Ако веќе треба да носи нешто, најдобро купете отобок. Поскап е од павлик, ама дава многу побрз и подобар резултат. Во Германија е прво помагало за надминување на вакви проблеми.
Сега го видов случајно ова не знам зошто не ми излезе. Абе јас изреагирав со едно гласно хиии што и правиииш абе немој така. Го исплашив дури хахах. Искрено и јас не знам кои последици би ги имало,плус си седи баш право , само што не знае сама да се намести. Ама сепак кај толку поминало уште за еден месец ќе причекаме па ќе седи .
Дали има некоја членка што знае дали има приватен ортопед во Битола да знам за со време да си барам каде да го носам бебуш Во болница нема термини од како почна короната во плодност само ехо на колкчиња прават немаат ортопед На колку месеци ги однесовте вашите бебиња прв пат на ортопед ?
за бебиња родени во систина, дали стававте дупли памперс по паѓање на папчето како што советуваат? јас не би без никаква индикација, но детален ортопедски преглед ни е закажан на 6 недели, моментално сме 2, такашто до тогаш не би знаела дали имаме потреба од широк повој.
Ако ви немаат пишано во извештај не ставај нема потреба кај нас имаше потреба и ставав до одреден период и после баталив само вежбите му ги правев
ми дадоа еден испринтан лист со генерални препораки што претпоставувам го даваат на сите, затоа ми е некако непотребно да ставам (пишуваше “уреден наод” на истиот лист).
Ако нема потреба, не ставај, а ни вежби не треба. Освен ако ортопед каже поинаку кога ќе одите на преглед.
Дали некоја од вас мајкички случајно чувате емаил од Др.Тони Талески? Си го дадов извештајот за во картон а не го запамтив емаилот.
Јас не ставам ама вежбите ги правам. Се консултирав и со педијатарот во Систина, рече терај како си почнала. Инаку да, испринтаниот лист и мене ми го дадоа и ми покажаа за втора пелена кога ми покажуваа бањање.
Vo plodnost paravat samo eho nemaat ortoped samo radiologot ti kazuva dali naodot na kolkcinjata e ureden ,za drugo ne mozes da prasas Ama najdov vo filip 2 ima i proverka na eho i ortopedski pregled