Еве ја Rooney Mara. Мене не ми се свиѓа. Kelly Osbourne не е лоша. Се заљубив во фустанот на Камерон Дијаз! Penelope Cruz Анџелина Џоли изјави на Оскарите дека доцнеле бидејќи со Бред имале секс во лимузината)) И не ми е гајле дека го редактирам мислењево по 10ти пат ама Бредли Купер .
^ Е, не виде, на оваа фустанот зарем не е wow, изработен од црни ќеси за ѓубре? Џенифер Лопез - солидна, но веќе видено. А девојката на Џорџ Клуни - златно кичеста, со тоа евтино материјалче. Се прашувам кој ли ќе земе оскар за најдобар филм? Јас навивам за Хуго.
Ако може Кели Озборн да ја гледам од главата надоле, фала пријатно! п.с.Да, ми се допаѓа, незнаев дека е толку ослабната
Јас си пуштив на Сител, гледам повеќе „шараат“ со камерите таму Барем Маршал од HIMYM го покажаа И Марио Лопез Туку каде се Бранџелина, чудно што не се дојдени уште...
Meне ми се свиѓаше фустанот на Клуни девојката, баш ми беше некако специфичен. На Ема Стоун фустанот го споредуваа со на Никол Кидман, па тука се некаде. Ама Ема ми е срцка. И Џеј Ло ми е убава, без разлика што и да облече. A што мислите за фустанот на Вајола?
Што и е на Миланка со Ранго и Трансфомери запнала да земат оскар па ќе се радуваме, мислиш она режисер е Напнаа со коментариве, ајде заспав бре додека да почне. П.с Гвинет палтроу убав фустан, ептен!
само мене така ми се чини или имаше премногу nude фустани? многу некреативни ѕвездиве, искрено, ме разочараа, се ко по шаблон беа ...
Аууу еве почна...а мене ми кочи нетот,на нерви ќе ми оди и гледањето,ама ај Има некои убави фустани,на Камерон Диаз преубав И оваа не беше лоша А Џенифер има сличен со таа Октавија Другите онака...Ај да видиме што ќе се случува
Неам сила.Навивам за Мерил во Ајрон лејди и за Хуго,оригинално сценарио,Марџин кол. Не ми е јасно како се најдоа Миднајт ин Париз, Брајдмејдс и девојата со тетоважата во било која номинација,меѓу другите (кои и не ги имам изгледано сите,фала богу),сто пати подобри има,а има и сто пати подобри кои не се ни номинирани ет фрст плејс,но нејсе,ваљда умни овие од Академијата. Секој редкарпет ми докажува дека од утре ќе си ставам гипс на лицево,сеедно е,се познава, а староста е неизбежно проклетство кое треба да си го носиш достоинствено. И друго,расизам ќе постои се додека американчиштава не бројат афро-американци кога добиваат награди. Нивното проклето,дебело,БЕЛО,америчко височество! (да де,Обама,првиот афро-американски претседател на уса...) . Слаби оскари во секој поглед некако...бледи ми се. Порано барем имаше гафови од аутфит,солидни филмови со исто така гафови од доделени оскари. И не знам дали забележавте и дечко ми е меѓу нив,мислам дека сега ме сфаќате како ни беше додека бевме у врска!