Море глуп филм овај сега... Ај нека ги покажат па актерите,да видиме како се облечени...Колку што гледам има и убави
На Е! не даваат само пренос од црвен тепих? Инаку Ченинг Тејтум е моментално на ред карпет а го видов и Крис Еванс, од овој момент целосно и се посветувам на манифестацијава. :geek:
На Е! само карпетот, после на сител ќе се префрлиме. Ако на некој му се коментира нека се уклучи на четот.
Jas nema da mozam da ve druzam :/ od tel sum ukl. Inaku se nadevam deka ovaa godina na E ke gi dadat I nagradite
У 2по нашки почнува церемонијата, 2ипол најкасно. П.С jessica chastain пре прекрасна, каква боја на коса има значи и завидувам. Многу елегантна и префинета
^ Се разбира, како таписерија у Иранска куќа. Прекрасен. Едвај чекав да заврши ред карпетот. Колку досаден дел ми станал...
Таписерија бе. Мене ми беше прекрасна, има став држење, женственост. И Шарлиз исто. Ен ужасна е, целата е грда, невпечатлива...
Фустанов само по себе не е лош, но многу ми е венчален. Што знам, мибила и многу посекси. Кетрин ич не ми се свија годинава,многу блешти. И женава, лани ми беше просечна сега ми е WOW!!! Поиште утки него добри комбинации, досадни се више се истите фустани се вртат..
во ред се,ама не ми е јасно зошто баботи оваа македонскава спикерка !? подобро би било превод да има,иритира -.-
А како ќе успеат да куцаат превод симултано со говорењето? И мене ме нервира кога зборува, ама па има луѓе што не знаат англиски а гледаат... така да, не може баш да и се замери.
Како може да има превод кога е во живо!? Да фати некој да штрака набрзина Инаку мене таа на Џорџ - Стејси ужасна ми беше, како теткица. Најубава ми беше Зои Залдана, само тој ременот да го немаше И Кетрин ми беше убава и Шарлиз