Ја слушав Миланка на вести пред Оскарите и рече дека нејзината фирма ги откупила правата за емитување на Оскарот во Македонија а она ја избрала тв Сител таму да се прикажуваат. Така да тешко дека ќе се куртулиме од Миланка.
Има среќа она што е убава и згодна па ја вади ситуацијата, инаку фустанот сам по себе е катастрофа, некако ко за баба ми е Совршена ми беше Шарлиз Терон, а Ен Хатавеј иако многу си ја сакам и слатка ми е, многу е ослабната и не и стои тоа потхитно да се здебели, и другпат да не одбир сатенски фустан И ај зошто најмногу е коментирана Џенифер Лоренс, девојката не ми е ништо посебно во глума, ок слатка е и игра на таа карта, ја чека кариера ке видам дали понатаму ке ме разубеди.
Мене и Ирина не ми е за потценување.. А читам во веб-страни, доста ја фалат Хајди Клум.. Мене страшно испиена ми стои во фустанов..во преден план гледам само деколде, ништо друго. Моментов со Џорџ Клуни..можеби ми беше и еден од најсмешните.. http://www.youtube.com/watch?v=oZKuSW0xsX0
Мене фустанот на Ирина ми е катастрофа зашто некако напред ми личи на вагина И деколтето ми е ту мач, и шминката непогодена Хајди изгледа чудно, ко да нема половина, не и стои фустанов, чуден крој многу. Дури и за нејзиното совршено тело. Миранда срцка, незнам дали стварно е до неа или има нешто и до фустанот ама целокупно ми е феноменална.
Иако Џенифер Анистон имаше стандард фризура, шминка и се тоа, мене сепак она ми се издвојува од сите таму! Многу добро и стои црвена боја, а и добри се како појава заедно со оној дечко и( мене лично ми е многу поубав од Бред Пит, чисто споредба ). Прекрасна е.
Јас сум заљубена во девојкава, и лани и годинава блеска на забавиве пост оскаровски, неможам да и се изнагледам колку е убава и елеганта. На Натали Портман од газот да и грицнат, пак е трудна изгледа, пак е богиња,преубава ми е ако е во преобичен бел фуста, зрачи буквално. Ми се чини дека на забавава скоро сите имаат подобри фустани него на самите оскари, на тие што присуствуваа на церемонијат зборам. Доста добри и елегентни фустани, ретко кој да ми онака одвртен. Хајди ужасно, забораила дека нема више 30 години.
Минатио пат заборавив да ја ставам Бритни Спирс која за прв пат после долго време ми се допадна како изгледа.