Хахахаха ја донесе пицата хахаха Каков коментар на Трамп, морам знам дека досаѓам со него ама на кого ве потсеќа со ова? Donald J. Trump Whatever happened to "old Hollywood"? So much more glamorous. It's Obama's fault (just kidding)! #Oscars #бранкоекрив
јас да бев човекот што ја носеше пицата со сите ќе се сликав leo нејќе пица .. си се храни со своите солзи по оскарот
Nicholas Hoult со Warm Bodies да земеше некое оскарче... Иначе и мене се пријаде пица сеа. Да и кажеме на Елен да ни пушти навака, гледам добро расположена е
"No matter where you're from, your dreams are valid" Иначе само Елен го може ова со пицата!!! Се изнасмеав ќе ги разбудам сите околу мене во 4 и пол И што мислите му даде бакшиш некој на дечкото?
Оп, третиот оскар за гравити, ај наздравје. Пицава, леле како ми крчат цревцата. Сликата има 540 000 ретвитови, машала. Едит, четвртиот го собраа.
На овие од Гравити не им е гајле шо е срање филмот, гледале да лапнат шо повише оскари со ефектите и тако даље, цццц. А Анѓа скока тука по пица, демек и се јаде, она вегетаријанска шпагета се направила, пица нема со години апнато кого лаже.
добар е филмот .. ама за 5 оскари не е толку да речеш нешто .. а за компијутерски ефектите во филмот тоа беше заслужено ..
Најдобра машка главна улога, дека нема номинација не за друго. Холивуд не се заисити од глупиве филмови и не се засити. МИслев дека со Арго си го задоволија америве егото дека се најјачи у свет ама не, и во вселената докажаа дека Русите го саботираат, алал да ви е Филмот е слабо просечен, ни Џорџ Клуни со неговата лепота и шарм не го вади колку е досаден без поента и вредност, освен за само себе издигање, ние сме тие, Хјустон ви хев а проблем, колку иновативно
Фустанот на Пинк е преубав ама требало позатворено малку да и е деколтето сепак. И што е со пудрата?? Премногу темна и е или јас не гледам како што треба? И навистина е се толку прекрасно... Блазе им на тие што се таму
Лакше се дише, Гравитација не зема за најартисичен пакет Залужен Оскар за Гетцби, дефинитивно. 16 down, 8 to go! Ајде најбитните за крај, останете будни... Морам Лео, ај прочка беше вчера ќе ми простиш.. Плус Бред кеНлерот