Кога Лила не го дава јас да си го земам. Криво ми е, зашто пола и повеќе ги погодив. И ако Метју го погодам и ова филмиштево дека ќе земе, идам да си го свирнам, 1000че ќе напраев ко ништо.
Море сега е моментот да го видиме Лео како плаче ЛЕЛЕ ко јас оскар да земав јухууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу ахххх срцево ми игра Ин јор фејс
НЕ МИ СЕ ВЕРУВА АХХА заслужено си го зеде човекот .. ништо лео не направи.. а и не беше нешто филмот ајде сите на спиење сега
То Метјуууууу, то сречооооооо! Бахаха типично оскаровско утро. Лео со празни раце, а мене алармот во 10:00h ќе ми ѕвони. Ту д некст уан!
Мило ми е што утнав, ама премило,можам мирно вечер да спијам, Метју бејби ју мејд мај деј! Лека ноќ, Граивити радувај се со оскари за звук, битно главното го лапна некој барем достоен за гледање. Лека ноќ луѓе, доста беше, џастис ис срвд!
Ајде поминаа како што треба.Се радувам како јас да сум го зела Оскарот Имајте убав ден тие што издржавте цела ноќ
Мммммм, добро. Па Бред зема да збори, две минути што го има. Ах, добро, заборавив дека е продуцент. Подобро DBC или TWOWS да земеше. Ајде, нема врска. Добра ноќ.
Ауууу, е ова не го предвидов! Бев убедена дека гравитацијава ќе го собере и главниот оскар, ама баш пријатно се изненадив ај на спиење сега...
Абе еднаш не можам до крај да го изгледам! Еднашшш! У секој случај праведно реаспределени оскариве и секако жал ми е за Лео ама ете нека се бори за понатаму! Иначе Гордана 12 years а slave зема оскар за најдобар филм ако не се лажам,со полузатворени очи гледав