Без конкуренција најубава досега... Што ли гради ќе беа, може дека ја споредувам со таа на Џон Леџенд...
Какви се актериве различни, стари, обични, а само какви се на филм. Очи да ти испаднат... Иначе Наоми Ватс ми е една од омилените актерки. Дека ја видов да си кажам не дека е битно
Everything is awesomeeeee... Најзаразно песниче ми е Патем, огромен лајк за потписот од The art of hearing heartbeats Апдејт за листата на најлошо облечени, Никол Кидман, ужасен фустан.
Јас сум пристрасна искрено, Џон Леџенд е за мене секогаш нумеро уно што и да испее. И не е лоша песната искрено. Јас сум за него дефинитивно. Aма скоро сигурна сум дека everything is awesome ќе победи.
Ема Стоун и Лупита ми се нај. Лупита царица, a Ема ја обожавам. Џеј Ло ми е ту мач, а исто и оваа од Gone Girl има одлична креација. П.С. +1 за Џон Леџенд.
Не можам да ја сватам финтава со ситниве актерки или оние без облини во долги вечерни тоалети уз тело плус и со јако деколте. Лејди Гага изненадувачки нормална во главава барем...а и убаво интервју даде.
Џеј Ло дефинитивно најубава , од тие што ги видов .Фустанот ме потсеќа на овој , Зухаир Мурад го има креирано .
Лејди Гага Прекрасно изгледа, дефинитивно ме изненади пријатно, го очекувам нејзиниот настап со нетрение
И мене ме изненади Гага со нејзиниот изглед....у позитивна смисла Ема Стоун убава е, ама ич не ми се свиѓа фустанот...
Лејди Гага го фати ова маче, ми се плаче Spoiler Интресен и беше фустанот барем, немаше месо, млеко, пердуви и остали нездрави работи.
Кога ја гледам Џеј Ло се препотувам, ми се чини дека деколтето ќе и прсне во секој момент и саде гради ќе стане работава. Премногу е нападна, а фустанот е навистина убав, ама не е нешто што ме воодушеви како оној на Лупита, на пример.
Што направила Кидман со фустанов ле ле . Дефинитивно ќе и припадне приматот за најлош фустан годинава. Многу непријатно изненадување. Да ја додадам и Наоми Вотс. Ужасна фигура, фустанот како престилка врз коските во горниот дел.
https://www.streamlive.to/view/68969/ABC_live_stream-live-stream-channel пробајте го линков мене ми го отвара, ама квалитетот не е најсјаен