Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Оскари 2016

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од blackpanter, 4 декември 2015.

1. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.198
    Бри Ларсон блескаше, зрачеше со позитивна енергија. По Лео и Сем, за неа ми е најмило што го освои оскарот. Не знам дали видовте, постојано се смееше и кога излезе малиот Џејкоб на сцена стана и викаше. :D А и преубаво изгледаше, можеби најубаво од сите таму. Не знам дали го фативте моментот во бекстејџ кога врескаше со Еди Редмејн бидејќи добила оскар. Многу ми се слични двајцата бидејќи и тој така изреагира лани, дури скокаше на сцената. :D

На theowndemon, Someonespecial, Marossa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.034
    12801591_1043171629079275_5608726108520040325_n.jpg Се пресмеав :lol:

На Mishela, tace73, theowndemon и 2 други им се допаѓа ова.
  3. allaround

allaround Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    1.606
    Според мене најинтересни оскари до сега до крај беше непредвидливо и неизвесно. И супер беше стајлингот скоро кај сите, јас пак воопшто не сакам кога се како фуфици накитени. Баш беа онака едноставни и нежни актерките.

4. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Јас мислам дека е еден од полошите Оскари до сега, почнувајќи од лошиот избор на водител кој својот настап го сведе на 100% расистичко правејќи се дека е смешно тоа што го кажува, за да да се оправда кај своите зошто не го бојкотирал, па до кежуал стајлингот на црвениот тепих. Оскарите се едни од најелегантните настани и така треба да се облекуваат, раскошно и гламурозно.

На LilacWine му/ѝ се допаѓа ова.
  5. allaround

allaround Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    1.606
    Точно дека треба да биде раскошно и гламурозно али некои години е претеран тие раскош.Сепак не е се до облеката , до наградите е и талентите на актерите/актерките.
    И исто не го оправдувам тоа што типката што доби оскар за најдобра костимографија што не и ракоплескаа бидејќи не била облечена според dress codot а она за облека се разбира 10 пати повеќе од сите нив во салата. Не е се до изгледот и до талентот е. И секако треба да има елегантност и префинетост ама во умерени цели како што беше оваа година, повеќето ми беа онака perfect. :)

6. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    ^И јас сум прва за поопуштени комбинации,значи ненакитано со триста детали,ама да зрачат со елеганција и софистицираност.Сепак Оскарите се таква манифестација,што се подразбира тој дрес код.
    Не беше ферски што не и ракоплескаа на жената за најдобра костимографија,бидејќи сепак е огромен успех што добила Оскар и што створила специфични дизајни на костуми кои во нејзин случај,го прават филмот каков што е.
    Е сега,колку и да сакала да биде уникатна,можела да се облече соодветно за пригодата и пак да си го задржи стилот,а не со кожна јакна,какви сака кристали и да има.

7. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    :hug:Честитки:hug:Леонардо:hug:ДиКаприо:hug:за:hug:добиениот:hug:Оскар:hug: