Ако е вака, имаме големи шанси. Ако не, Паразит веројатно ќе однесе Оскар за интернационален. Преголема конкуренција испадна филмов, ама стварно беше добар.
Еве ги споредните женски улоги. Ајде препекав за нив. Девојчево од Little Women го обожавам, ама мислам дека Лора Дерн ќе победи.
Ај кажи после го бива за толку или местеле Многу ми е мило за Лора Дерн и во Мали жени беше прекрасна
[ Во интернационален е помала конкуренцијата ако се тргне Паразит. Досега ниедно изненадување. Ќе се избаци нешто,ваљда.
Абе добар беше, ама не е нешто невидено според мене. А дека е добар, навистина е. Медена земја беше поуникатен според мене ама тоа е. За Лора Дерн баш се израдував, процвета актеркава последниве неколку години. Мали големи лаги, Тонка, прекрасна беше и во Little Women, во Wild...браво. Да @Cosmi и јас така мислам. Ама ајде да видиме.
Лора Дерн беше навистина убедлива во Marriage Story. Баш ми е мило. Девојката од Little Women првпат ја видов во филмот, ми се допадна, ама мислам дека немаше толку голем придонес во филмот, ко Лора што имаше.
Ова ми е мислење сабајлево пишано во др.тема. Инаку и мене ме фати таа фаза на досада кога се губи темпото на филмот т.е. забавува филмот ама до крај се доаѓа до целосна слика за се во филмов. Се на се не е лош филмов.
Единствена светла точка во шоуво вечерва е Еминем. Се претходно ми беше катастрофа искрено. Од аспект на изведувачи зборувам.