Najmnogu imam zelba da gi izgledam Little Women, Once upon a time in Hollywood, Bombshell i The Two Popes. I Parazitot mi fati oko.
Порано нели имаа минута и пол за говор, па ја пуштаа музиката за да ги избркаат од сцена? Сега се чувствувам ко цела вечност да зборуваат.
Ќути, шуќур. Е сега можам мирно да спијам, прекрасна беше Били. Дури и за канџите грди ќе и опростам. Да изгаси светло последниов преживеан што ќе остане и се надевам догодина пак ќе се дружиме, баш не имаше во голем број годинава.
Короната буквално нема допирна точка ни со Кореја, ниту пак со филмов, ниту со режисеров, ниту со академијата. Не знам само зошто кажувате работи колку да се кажат.
И за Ренеи ми е мило. Искрено малку чуден карактер ми има, ама мислам дека улогата совршено ја совлада. Judy е прекрасен филм, ако не сте го гледале, повторно ви го препорачувам.
Јоакин ги држеше солзите, доста емотивно, а и имал тешок живот, буквално издигнат од дното, не за џабе Феникс
Уау, паразит го зафати театаров во секоја смисла. Очекував дека ќе издоминира, но не до толку. Браво за Корејците, заслужено морам да признаам. Конкуренцијава годинава ненормална, тоа ги извади оскариве инаку настанов блам. Жал ми е за нашиве, но колку и да звучи клише, навистина и ова беше огромен успех. Добра ноќ, добро утро друштво, барем фино се подруживме и со лесно на оние кои морат сега на работа.