Бев некако убедена дека ќе се закитат нашите со најдобар документарец ама прееска на вести нешто чув као American Factory е во продукција на Обамовци и е као frontrunner...ама уште се надевам и верувам дека еден бар ќе добиеме
Еве ја Били, знаев дека вака ќе се избаци. Канџите нема да ги коментирам. Догодина здравје сите да си земеме слободен ден по оскариве. Инаку мислам дека пред 3ч нема шанси. Бандерас ептен остарел, за малку немаше да го препознаам.
Најлошото кај award shows е тоа што се во недела. Зошто? При сабота. Иначе Били повеќе ми се допаѓа вака за разлика од Grammy. Бело многу убаво ѝ стои. За ноктите немам ни јас позитивно мислење. Во последно време вакви се во тренд. Ми личат на оние пластичните порано што се лепеа со двокомпонентен. Само залепено и налакирано. Без стругање и обликување.
60 is the new 20, ептен го утепа оваа. Не личи како за 60, ама остарел и ослабел. Која беше женската со него? Очи не можев да симнам од деколтето.
Оуу, па и немам шанси да профункционирам утре штом е така. Се надевам дека ќе ни доделат оскар до кај 3 и нешто па среќна да си легнам. Гоуууу Ханиленд
Се заљубив во нејзината креација. Комплетно беше топ! Инаку, се надевам дека Атиџе ќе го собере медот и ќе се израдувам на веста first thing in the morning Штета што сум прва смена на работа утре. Ви посакувам убава оскаровска вечер!