Ама остарел Бандерас. Пенелопе ми е супер. И Салма Хаек исто така. Баш прееска читав. Најголем фаворит е Џокер. А и јас имам претчувство дека ќе собере најмногу награди. Со среќа да им е на нашите.
Марго Роби ми е преубава, иако фустанов не ѝ е баш најсреќен. Бред старее со стил. Пенелопе океј фустан, ама само океј. Туку баш ме интересираше по колку години имаат Ал и Роберт де Ниро, 80 и 77. Останав вака . Супер се држат за годините. Фраерски.
Јас се опремив со 3 кафиња и кутија цигари, нема спиење вечерва Ќе ви остаам број у случај да ме снема значи сум заспал па будете ме
Изгледа стигнаа сите, кај што следев на јт, нема веќе никој на тепихов. И Ренеи ми е прекрасна и нежна, само мислам дека ѝ фали некое килце, иако поубава ми е послаба. Бред Пит има 56, мислев максимум 51, 52...
Нашите се прекрасни. Многу се радувам за нив и се надевам ке земат барем еден оскар. Ке навиваме. Но целиот стајлинг на Тамара е лош. Од фризурата до фустанот...Како малска шнајдерка да и го има шиено. Верувам да го одбрала фустанот на Кокев би била одлична. Штета.