па ја држевв , тешко беше , али ја држев летото и полесно е на лето да се држи него во зимаа, ми требаа хитно да ослабам толку кг , држија имат резултати
Здраво девоjkи.Извинете што пишувам тука..има мн видови на диета сакав да прашам знае ли некој со салата диета..нешто слично да не пребарувам пак ..поздрав
Не знам зошто е потребно форсирање од страна на девојките со диети за најбрзо можно ослабување.Значи зошто едноставно не почете да вежбате и со истрајност да ослабнете.Едноставно правиш план и се водиш според него.А покрај тоа ќе јадете нормално 3 пати во денот ( секако ќе избегнувате штетна и мрсна храна ) но ќе јадете нормално!!! Има резултат ако истрајно и интензивно вежбате.А не 8 кила за 8 дена и слични глупости само ќе гладувате со тоа и ќе се измачувате.
Супер поминав вчера со јогурт немав криза никаква денес со компири ќе си направам салата со кромитче.....
Супер поминат и вториот ден си компири(не изедов цел кг)денеска јаболка.....да прашам можи да заменам неколку јаболка со портокал...?
и јас денес ја почнав денес сум на јогурт! Што се однесува на јаболката и портокалите , тој ден е овошен ден и ги даваат јаболката бидејки засетуваат , инаку портокалите имаат помалку калории , па не гледам причина да не се заменат јаболката со портокали
4ти ден е сега незнам што да јадам стек или риба ама по се изгледа риба ќе биди(варена)и салата можи колку сакаме така?а можи шопска?планирам утре со јогурт пак да го скокнам денот што е дозволено се...до 1 ви сакам уште 2 3 кила да ослабам за да почнам поактивно да вежбам за затегнување на стомакот
Како не може салата за денеска 4ти ден пишува дека можи салата со месото....а инаку сега се вагав -3 кг со еднаш јадена од сабајле утре планирам пак со јогурт имам уште 2 3 кг за слабеење јухуууу
Има некој кој почнува денска пак со јогурт или слабо..денес требаше да ми биди денот за што сакам да јадам ама ќе го скокнам пак со јогурт денеска 52 кг сум до 50 да скинам супер ќе биди лала е знам дека после нема опуштање за да не се вратат ама јас и онака скоро 2 месеци не сум јадела леб благо и газирани сокови не сум пиела...после 4 дена пак ќе балансирам исхрана и нема да се вратат
Ништо јас утре сум пак на јогурт ја прекршив......морав на вечера со роднини јадев салата ама тоа е немаше смисла да не одам морав ајде и онака ми беше ден за пауза денеска ама следниве 4 дена никаде не одам
Денес се 'челичев' за диетава. За појадок-чаша јогурт, ручек-чаша јогурт, и сега изедов варено јајце. Успат, две шолји чај без шеќер, и околу 3 литра вода до сега. Немам премногу килограми за симнување, доволни ми се само 4. Висока сум 172 цм, а тежам 61 кг. До пред два месеци бев 57, и некако се здебелив. Искрено, не ми се приметуваат качените килограми, ама едноставно не се чувствувам убодно вака. Верувам дека ќе ја издржам јуначки, со оглед на тоа дека веќе имам искуство со диета, онаа на Жан Митрев, ама сепак сакам да имам поддршка. Ако има некој кој ја почнува утре, да се јави!