јас повторно денес ја почнав , денес си направив смути од аронија и јаготки и јогурт , имам вишок на енергија од смутито инаку само две чаши смути се напив и доста е за денес , па се спремам за утрешниот ден! Со срека на сите што почнуваат да ја држаат диетава
и јас денес сум на компир , малце ставив масло и сол и толку! едвај чекам да ослабам па да си се почастам со сладолед
Прв ден ми е денеска. Конечно се решив пак за диетава. Ја почнувам со 72 кила. Ве поздравувам со чаша јогурт
Welcome to club @Ema.Sk И мене денеска ми е прв ден..а веќе јогуртот ми е испиен Останува само чај/вода да конзумирам. Дали е дека е прв ден, па некако издржливоста е помала. Како и да е, до сега не паднав во искушение да грицнам нешто, па се надевам и денов така ќе заврши. Ве поздравувам и јас, со чаша вода.
Мило ми е што повеќе девојќи ја држиме диетава истовремено. Ќе се бодриме заедно до крај Јас планирам да го скокнам денот каде што се може да се јаде. Во недела ми завршува првиот дел, од понеделник повторно на јогурт ќе бидам.
И мене ми е драго што сме повеќе, па при секое искушение може да се поддржиме. Исто и јас сум во план да го прескокнам тој ден, најверојатно само на салати ќе бидам. А и онака леб не сум јадела воопшто два месеци, па нема да ми биде проблем тоа. Јас ќе ја држам диетава додека не ослабеам 4 кг, па колку и дена да бидат потребни за тоа. Тебе Ема те имам читано и претходно, може ли да ми кажеш колку вкупно килограми ослабе за 8-те дена? Некако скептик сум за 8 кг..Или колку дена ти беа потребни за ослабување на 4кг?
Сега баш се навратив на постарите мои мислења во темава што сум пишувала додека сум сум ја држела диетава Брзо сум симнувала килограми, за 3 дена - 3 килограми Најтежок ми е денот со јогурт, а во вториот ден сум направила компир салата и пак сум успеала да ослабнам
Се заборавивме луѓе Како поминувате/поминавте со диетата? Јас ја завршив, и не сум задоволна со разултатите..-2 кг само.. И сега треба повторно да ја држам, за останатите 2кг вишок.
денессс јогуртче , ова диета најмногу ми одговара брзо слабеам и во обем , и има и скроб без кој јас не можам има некој што ја држи да се дружиме ???
па јас немам мн срека со диетите затоа што имам слаб имунитет па за 4-5 дена ми се слоше и морам да прекинам ама јаде ке си пробам среката и со оваа диета......него дајте некој предлог за чај за слабеење со диета заедно
А ја прекршиш планирај за 2 дена да бидеш плус 3 кг.Јас 3 ослабев, 6 си вратив. Катастрофа диета. Зелен чај, или слим лајн.
Винтер ама и ние сме големи гурмани , не пазиме на исхраната , после диета ко ке седнам да јадам губам контрола
Ја почнав диетава денес,но јадев и сабајле геврек,малце ми е страв нагло да не ми дојде само јогурт па каснав и тоа. Инаку дали е голем прекршок тоа? И дали може да се пие нескафе?