ја почнав јас денес и неа уште она ми остана неиспробана и ниедна не ми делува ке видам дали ек симнам нешто
денес изгурав прв ден со нешто повеке од 1л јогурт една чаша плус од второто литр мислам дека не е којзнае каков прекршок утре одиме со варен компир салата со цеден лимон и кромидче може така?
Еве ви брза диета од која сум презадоволна. 1ден 1л Јогурт можете чај, кафе, сокови 2ден 1кг варени компири можете чај, кафе, сокови 3ден 1кг јаболки може чај, кафе, сокови 4ден варено месо 400гр и салата 5ден јадете колку сакате и што сакате Потоа повторете ја постапката од 4 дена уште еднаш и веднаш ќе имате резултати. ајде почнувај ја јас денес прв ден завршив и како што гледам ке мавнам одма кило
Ете Алиса ти ја напиша , можеш само да додадеш една чаша сок од боровница во денот! Јас прв пат ја дрђев пред 10 години , ми ја дадоа во теретана , само беше во различен редослед ... И внимавај има ЈО ЈО ефект
јас додавав и кромид , но внимавај со маслото , никако сончогледово , најди некоја друга замена ... Јас од петок ке почнам , зш утре ми е слава и ке кркам
диетава стварно делува поминат прв ден со 1,5литро јогрт на вага -1,5 кг одиме втор ден со компир салата со зејтин сол и цеден лимон @anakonda88 пиши ми лп јас не можам тебе
Од утре планирам да ја држам. Срам ми е дури да пишам на темава.. Убаво би било некој да ме дружи, до каде сте со диетава?
јас сум 4ден утре треба да ми е слободен па тераме уште со 4 на почеток посл епрвиот ден со симнав-1,5 кг и толку е стојам у место
За од утре... јас сум „за“. Анушка, еден ден ќе сме разлика,е. Планирам да ја модифицирам - количински помалку од кг., место месо..некогаш, протеините на друг начин да ги внесам за тој ден или, место компир т.е. скроб.. леќа или пченица сварена со мед и цимет и сл. И да се прилагодам на ваков некој план со еднотипна храна плус салата... на подолг рок. Колку што сум стара, толку долго и го зборам и планирам ова ама ај. Можда сега баш е моменАт за промени.
Не може да с течност пошто пред да почам диетава само што завршив зан митрев диета и терав овошни денови една недела а ун или обединети нации држена ми е повеке пати по месец врем еи не мрдам ни вага ни обем знаеш зошт ? пошто со години сум на исхран до најмногу 700 калории и ун мене ке ме дури и поправи