Тој што ќе попушти во соба го затвараме само со бљантав компот,без шеќер..цел ден, тоа нека срка Бива Сањаева И јас ќе ја модифицирам.
од утре сите три почнуваме не се заебавате и по правила ке тераме да видиме кој колку ке симне најубаво е да се изтера два пати по тие 4 дена епа ај со срека
Ајде и јас се префрлам тука некако кога сме повеќе мислам ке издржам подолго,зошто ретко јас да започнам диета и да ја истерам до крај. Значи од утре Старт! Среќно на сите!
Денот се почнуа со кафе. Со надеж дека не ќе се заврши со глупости. Држте се моми! Подоцна овошка јаболка/дуња... ручек јогурт, вечера згреано млеко со рендано јаболко и цимет Утре нешто посуштинско ко, пире од компир со вода
Добро утро Станав подоцна да не ми работи стомачево. Прво кафе, јогурт кога ќе ми се пријаде страшно многу, за да имам мотивација да ја надминам мрзата и да излезам, да купам од продавница. Среда, среќно. Ќе не биде
За сега ок, јаболката ја изделкав.Мислам ок, ќе се издржи денес, за разлика од вчера,демек... изедов сé (заклучно со вчера) за што би ми се отворил апетит
е да се пофалам диетава си ја држев повторно после 4 год.Август пола и цел септември ,малку забушавав овој пат затоа подолго ја држев ,ослабев 16 кг и супер сум, немам потреба веке па ја прекинав,се вратив на тежината што ја качив после пораѓајот ,Малово ми потпорасна па си решив да си се средам малку и повторно успешно Не се откажувајте само првата недела е зезната
За сега добро иде, 1.5кг вода до срга и пола јогурт за ручек остатокот за вечера. Само незнам што ако ми се пријаде околу 4-5? Смее бешто да се касне или не?
Само да знаеш, не сум стручна за диетиве, ама се водам по тоа дека помалку калорично и помалку мрсно е подобро отколку да гладуваш ако веќе не можеш да издржиш течности цел еден ден.