Утре ми е 4ден.. т.е месо Под месо што се подразбира, знам варено ама какво? Пилешко,телешкоо ?? ? И уште нешто, дали можи слободниот ден да се замени со Јогурт.. Оти како што ми е светната сијаличката мислам дека со еден оброк ќе ставам 5кг на мене
Компир ден за мене. Ко една зезанција за како функционира мозокот: Наутро - која е смислата на животот? Зошто постоиме? Вечер - потато, потатос, чип-чоп-чопатос. Само јас и утрово сум потато,потатос,чип,чоп,чопатос. Со лесно.
Диетава порано често ја користев како превенција од дебелеење, штом забележам дека качувам килажа држам диета само 4 дена и се си доаѓа во нормала. Еве денес ја почнувам пак ама планирам повеќе циклуси дека сега имам и повеќе вишок килажа. Од сабајле една чаша чај, сега чаша кисело млеко со една лажица ленено семе и до вечер уште едно кисело млеко и толку ке е
Јас планирам од вторник да ја почнам диетава, пошто имам продолжен викенд и сакам да уживам во него.Ова со лененото семе ме бендиса. Ако можеш споделувај што ќе јадеш и другиве денови. Ако некој сака од вторник нека ми се придружи
Ете ме назад ме примате? јогурт ден денес утре компир уште сега знам како ке си го направам мераци ке биде има некој што ја држи сеуште?
Да јас денес ми е јаболков ден и добро иде. Па и вагата пријателка почна 74 да покажува од 77 стартни другите знам zhap4e е тука а останатите незнам
Браво Апина. Мене задников ми се врати во понормална состојба. Половината се подистенчи. Кг не знам..не мерам. Ако почнам, ќе забегам
Винтер, по секоја диета ќе се вратат и дуплираат ако човек продолжи со исто темпо ко она ради кое почнал диета.
Јас најискрено не приметувам некои промени освен што малце ми е подспласнато стомачето. Изгледа ќе треба уште неколку циклуси за да се приметува нешто повеќе
Најважно со диетава се чувствувам супер, апетитот ми е намален, немам напади за благо како што ми се случувало порано, и имам енергија. Баш некако чудна ми е диетава
Изпив 1 л јогурт и сум куче гладна сега немам јогурт дома а морам да јадам уште нешто плус оти не издржувам ке каснам нешто што не треба се мислам дали една супа да мавнам?
i mene denes mi e jogurt den, ama nz dali do 2 po polnok ke ostani. ja pocnav i pred nekoj den ama zavrsiv so tost. I denes kako za maler, sabajle ubavo po tradicija sok od portokal, pa podocna jogurt. Odam kaj restorantceto i gleam deka se gladni i se mislat sto da jadat, ja kutra so dieta, ama hrabro izdrzav, se vraka doma, drugar mi napravil mekici mirisa super, gotovo pred umiranje bev, potoa dojde drugarka mi i mi nosi eden kup sladoled i plus od mojata omilena torta. Mi pocna dietata so provokacii od prv den. Utre garant mi e pogrebot samo mi fali i da ne mi se namali kilazata
Те префрлам тука, за секој случај...да не не' караат оти си имаме нели тема Јас се комирав одма потоа. У полусон шкрабав. Не се доведувај до таков глад оти полошо си правиш. На крај стварно ќе искасаш нешто што не треба. Внеси си пар зеленчуци во секој од деновите, а кои немаат ништо калорично, не ти дујат стомак итн. ко пиперка, домат, краставица, грицкај моркови... исто и јаболки супа прави си онаква, вегета, праз, пиперче, морков.. ништо нема да ти стане Пинџур без зејтин со лукче, печени лучени пиперки само со оцет без зејтин, доматен сок или сос од домат... Кафе и јаболко и денот може да продолжи. За мене се јаболки на мени денеска. Оти два дена истерав јогурт,сега се бунам малку
Мене денес ми е месо ама ич ич не ми се јаде месо за сега едно чајче и водичка малку па изгледа ќе апнам некоја мрфка покрај 2 за ручек а за вечера некоја салатка само. А и апетитот ми е 0