Аве за подршка не бива сите а за да си кажеме грешките шо ги праеме..? Или ја сум можеби единствена па мојта вага неќе ич ама ич да мрдне овие 2 дена
2 килограми може да се симнат за месец дена, а од оваа по луда тема нема Шала на страна, џенски, што си вака играте со здравјто? Во Понеделник на морков, во Среда на воздух Психички само ви ослабнат нервите, ништо друго. Почнете да вежбате, најдете си хоби и изоставете ги грицките и благото и ќе имате резултати, секако не за 8 дена, ама ќе имате Размислувајте и делувајте на долгорочен план
lelee lugjee, ja si se misla za hamburger, nekako ne mi ojt jabolovo, ima uste edno i plus 9 saati se pred mene, togas i hamburgerot ke bide zatvoren stvarno losoo
Ама,не се мери ти секој ден па. Секој ден ли очекуваш по еден килограм да слабееш? Се обесхрабруваш непотребно.
Женски ај да слушнам ваше мислење, подобро би било да се вежба на орбитрек или на лента за трчање (брзо одење или трчање сеедно) ???
Абе ај што одат споро надоле, туку и цицкиве што одат заедно во комбинација ми е мака...и тие се издишуваат..а кога одиш нагоре со кгр. ти стануваат како силикони да си вградила
лента за трчање или брзо одење аааа неее бабе јас и слаба чачкалица и со вишок кг мене и другарките ми се ко силикони да имам убава Д корпа
И едно и друго. Секој 2 ден одам во теретана и 1h не се симнувам од лентата. Омилена ми е Покрај теговите и некои "машки" справи,секако
Степерот ми беше незаменлив за 5 мин те праве мокра утоп до гаки хахах Едно време убаво си вежбав сеа се залегнав
За жал и јас го имам истиот проблем со топкиве. Или ке слабеам и ке имам крушки или подебела но со силикони. Никако не ја бива. Ама тоа е повеќе од јасно, сите жени имаме некој дел од телото што не ни се допаѓа
Ослабнав 10 кгр.но на жалост од добра D корпа отидов у палачинка тесто..меч со две оштрици е нагло слабеење....никогаш повеќе.