јас како што гледам никој не се стреми тука да симне 8 кг за 8дена во една прилика ја реков 1кг да симнам за 8дена би била задоволна насловот на диетата е таков а никој салам нема да поверува дека е тоа можно
Emi ako vidam deka deluva, deka vetuva rezultat ke se motiviram i ke prodolzam poveke sekako.. koga ti bea prvite vidlivi rezultati ?
Нешто утнав мислам во деновиве со што кој ден се јадеше, некаде меѓу јаболката и месото а можеби и не. Вчера ми беше ден на јаболки и 1 домат. А не сум баш сигурна дали тоа беше редот.Како и да е. Не ќе ми омета во целта Апетитот ми е токму. Навикнато телово на помалку и на немешање. Ги гледам теглине во фрижидер и сите други глупости и...нејќам да ги гледам уствари. Бљак. Денов го почнав со три маслинки, несолени.Уствари, се надевав се солени оти сол ко да ми требаше Ден за месо,штом вчера го терав со јаболки. Е, не ќе е месо. Ќе е јаја + Пиперки и маслинки. Фино се чувствувам иако паралелно имам и месечен циклус деновиве И така.
Ај добро ви утро! Денот започнува со кафе и јаболко за мене, уствари така и ќе заврши (се надевам) денес сум на јаболки па може да се каже и дека ми стана омилен, никако не си гладен пошто цел ден јадеш имајте убав ден диеталки
вчера ич не бев примерна диеталка во јаболков ден јадев калинки и компот домашен од јаболка без шеќер и тоа е океј ама не е ич океј што каснав пола геврек и испив чаша вотка денес денот со месото уште неам ништо јадено ама планирам две туни денес да смачкам ги исцедувам ги измивам пак ги цедам, да имаат што е можно помалце масло. неам вага тука а и рано е уште за мерење, планирам недела да паузирам еден ден и од понеделник пак
Во темата за херба лајф имам напишано но еве за тебе срцка ќе повторам дека за една недела беа видливи и те како резултатите
Втор ден од трет циклус. Првиот циклус ги терав сите 5 дена. Од вториот почнав да терам само 4 без слободен. И сега сум втор ден од третиот циклус. Т.е. 11ти ден ( само наместо компир заменив денес јаболка утре ќе јадам компир пошто сум поканета на ручек и веќе знам дека мајка ми ќе спрема компир за ручек за мене специјално
До пред 3 дена бев -2кг и некој грам, вчера и завчера имав некоја грешка ама сепак продолжуваме понатаму. Брз грешки вагата СИГУРНО оди надолу
Ден за месо денес четврти по ред вагата вика -2 кг поголема мотивација од тоа нема мада ми е јасно дека е само течности насобрани и вишок храна сепак се тешам дека сум пред циклус и дека после него ке симнам уште 1-2 обавезно
Не се здрави овие диети, подобро нека биде подолг период ама да се намалува константно отколку наеднаш да се изгубат огромен број на килограми.
Хаха само насловот е таков на диетата. Јас па гледам за 8 дена изгубив 8кг, нрма врска, 11ти сум и само 2кг минус и тоа како што некој напомена пред малку се само вишокот течности. А и нам секако не ни се брза, така девојки? важно е да се слабее а колку е тоа е индивидуално
Така и јас викам, битно е да се воведат здрави навики на живот, балансирана исхрана и активности во текот на денот килограмите ќе паднат.
Па добро ова реално кажано и не се баш здрави навики, ама мора малку да се намалат кг и сега сите се трудиме колку можеме. А за физичка активност и јас сум за тоа само немам мн слободно време, ама лентата за трчање е порачана ја очекувам во секој момент да стигне е после се надевам побрзо кр летаат кг-те
Срцка не живеам во Мк јас, странство сум овде ги има во мн продавници во моја близина а во Мк за жал незнам да ти кажам. Денес компир ќе се јаде, цел ден. Ако убав е компирот има некоја шо ме дружи? Пријатен ден диеталки и само напред без откажување