Денес треба јаболки ден да е, ама ко што сум настината и некако слабо, истоштено се осеќам, а и слабо јадев и вчера.. мешунките денес, леќа или нешто слично, манџа за мене. Јутар!
Ајмо опет назат, јогурт денес и ќе се придржувам пак до оваа некако најефикасна ми е до сега позз женски имајте убав ден
Таман е лукчето, ко сосче доаѓа. Некогаш зачини ставам јас па дури и ким одозгора,за да има нешто и да се грицне Пилешки стек денес.
синоќа паднав во големо искушение за чоколадо сестра ми јадеше си викам уфф сега да можам да си лапнам една коцка ништо повејке ама нееее севдалино моме седи мирно јуначки истера три дена ке тераш до крај нема откажување инаку денеска е мевце ден за мене
Јас денес компири гмечени со вилушка, малку сол и маслинов едно лажиче за ручек. А вечерата, е немам друг извор освен компири Компир ден за мене
Zdravo jas sum nova na forumot.Vcera ja procitav dietava i od denes pocnav.Go izdrzav prviot den so jogurt.Samo za krompirot sakam da znam dali moze sol.Inaku imam 75 kg pa sakam -10 bidejki gi kaciv ovie deset poslednava godina.Pozdrav
во компирот можеш слободно сол да ставиш дури и какосалатка со кромитче направ си ако сакаш може и така,,,,, МНОГУсреќа
Јогурт би требало... оти паузи не сакам, ама, немам веќе потреба од толку ригорозно да е -течен ден па, млечен го рачунам. Урда ќе јадам со печени пиперки и домати, денеска.
Jas ja napolniv cinijata so krompir spremna da izedam se.Ama nisto pola samo izedov .Ne sum bila mn gladna izgleda.
Тамам е. Подоцна ќе јадеш. Цел ден пред тебе Со лесно Се надевам ќе биде успешно и ќе бидеш задоволна од резултатите на крај.
добровенајдов уште една тура започнувам за да симнам 2-3 кг уште толку останаа денес јогурт ден пола литро изпиено и едни турско горко кафе