Може , јас незнам по којпат почнувам да ја држам , дали има некоја што ја држи ? Да сме си подршка една со друга.
грешка голема грешка ке се огладнеш многу и повеке ке јадеш после, најдобра ти е ун ем се имаш за јадење ем слабееш
Од денес си ја почнувам пак, според мене најдобрата диета. Денес освен јогуртот планирам и една зелена салата (зелка/марула) да не ми дојде нагло диетава. Како ке се одвива натаму ке видиме, сега за сега не планирам измени некои да правам . почнувам со 63-64 килограми. како ке се издржи празников без алкохол само не знам
Од утре, му се враќаме на режимот. Пола година витамини.. Вонредна состојба енде. Да се нормализираме. 1ден Јогурт и сок. Кафе јок. + јаболки и нешто протеин (варени/о јајце, пример) 2ден 1кг варени компири + јоболки, марула и нешто протеин 3ден 1кг јаболки може чај, кафе, сокови (+ јогурт и овес, јатки) 4ден варено месо 400гр и салата 5ден јадете колку сакате и што сакате - ЈОК. Ќе видиме што ќе е, далеко е пети ден.
Од денес реков, така? Океј. Сепак кафе се испи + едно јаболко изделкав. Јогуртот подоцна.Со додаток ким. Да се грицка нешто, демек. Протеините (јајце+марула+јогурт) за ручок
Се мислам дали и јас да се вратам на диетава. Вратив 4 килограми од претходниот пат кога ја држев. Брза диета, брзи резултати дава ама ако не се пази после тоа со јадењето, дупло се враќаат.
Колку време ја држеше и колку кг ослабна за толку време ? Денес ми е 6 ден ама ја прекршив диетата , јадев плескавица.
И јaс пoчнувaм oд денес , нo местo јoгур зa ручек и вечерa ќе јaдaм киселo млекo.Нo ,aкo имa уште некoј штo е нa диетaвa би ми билo oд гoлемo знaчење .