Дечки поддршка до сите вас кои што сте ја почнале или планирате да ја почнете диетава, но јас искрено сум против, бидејќи тотално се коси со сите "правила" на природата Конкретно пред некоја недела ја почна мм, со одредени измени ја издржа некако и ослабе некои 2 кг. Што знам јас сум повеќе за бавно ама славно, така да јас по мои правила за 2-3 недели ослабев 700/800 гр, ама ок сфаќам на некој некогаш не му се чека
3 ден успешно поминат .. утре месо ден.. бидејки намалив цели 2 кг од наредниот ден идам на УН диета...
There's no place like home. Не е толку дека другите диети не функционираат колку што е.. старост во прашање. Организмов ми остарел за 1.000+ години во последната година+ и не му оди со ограничување. Резерви ко да се трошат. Ама, нека се умре ако треба! Убав да се биде е прва радост за мене 1ден - течности. Јогурт, млеко, кафе, сок. Таблетка витаминче како гарнир ќе си апнам, плус.
И мене ми беше. Ама умирав од глад првиот и третиот ден. Храбро издржав дури 4 дена. Кафето го пиев со млеко. Не го можам поинаку. Симнав 3 кила. Ти посакувам успех.
Вчера беше богами... напорен ден. Вечерта посебно кога почнав да читам во 40ка и само за храна се збореше Ќе се издржи. Зар три кила за 4 дена немам обичај да се мерам па немам поима колку се симнува со диетава. Знам само дека ми делува Тенкју за поддршката
Мене ова ми беше прва и последна диета во животот. Никад веќе. Тешко ми беше многу, оти леле, готвам цело време нешто вкусно за децава, а тешко срце да не проба. Ама издржав. Имав потреба од 3. Додуша никогаш не сум била над 54 ама ете од терапија накачив, па се исплашив да не бидат повеќе. И да да, цели 3. Ја почнав со 57 и ја завршив со 54. Спремна сум сега за плажа. Ама се зависи од организмот и вишокот кој го имаш. Поздрав.
Колку jогурт пиете првиот ден? Салата од краставици може? И пилешко место телешко може? Имам малку повеке кг jас, ама оваа сакам да ja пробам.
Според диетата е 1л. Ако мене ме прашуваш, пиј колку можеш +/-. Во диетата не е планирано краставици за првиот ден, оти првиот ден е ко детокс - течен, ама, краставица и нема нешто освен вода во неа па... слободно. Пиперки печени на рингла, тиквички печени, домат... јаболко...ок е според мене. Минимум до 0 зејтин Да и за пилешко место телешко.
@zhap4e Благодариме. П.с во Тинекс има акциja денес jогурт за не знам коja цена Едно време ja пробав Ун ама брзо се откажав па сега оваа
@zhap4e Благодариме. П.с во Тинекс има акциja денес jогурт за не знам коja цена Едно време ja пробав Ун ама брзо се откажав па сега оваа
Ју кен до ит! Пробај па ќе видиш. Пиј јогурт денеска фрли некоја краставица и лукче во него кога ќе ти се пријаде. Во друг момент грицкај краставица и сркај јогурт и така, врткај се у круг
Според мои пресметки, колку калории има во менито, колку троши просечен човек дневно, колку треба да се намали за да се губат килограмите...првите денови ќе ги изгубите течностите, (кој колку зависи од килажа) а потоа ќе се губат 1 или 2 килограми неделно, исто во зависност кој колку вишок има. За 8 дена 8 килограми би можел да изгуби само некој со многу вишок кој си јадел машала по 4 или 5000 калории дневно па сега одеднаш се ограничил на отприлика 1000 во диетава. Ама научен така организам на толку храна, не знам дали не би припаднал некаде од глад
остајне на раат да си гладуваме и да се пролепшуваме,аман. Знаеме дека не се слабеат 8 кг со диетата. Ама, за нас кои од другите диети можеме само да се здебелиме (оти, во редовни денови по толку не јадеме ).... ова ни е спас.
Извињавајте, требаше да кажете дека темава за идни манекнеки e Едит -ми вели една пријателка да и се придружам на хроно. Каква хроно, сака да се здебелам
Јас три пати на ден да почнам да јадам ко што нормални луѓе јадат ќе се здебелам не па... Организам смотан. И без вреѓање и демотивирање на луѓе Придржувај се до непишаните правилници за коректност во изразувањето. Молим лепо.