Систер, почна ли со диетава и како ти оди ? Види експериментирај на тебе ако има ефект, па пиши за да видам дали ќе успеам да го намалам стомакот или ќе ми треба повеке сексуални активности за согорување калории
Кај мене немаше голем ефект , 1 кг а се придржував максимално , сега секој организам е различен можеби кај тебе друго ќе биде. Во секој случај се изгладнував за речиси џабе.
Куд да кренем теби се врачам поново Зоштоо само оваа диета ми одговара? Само со оваа слабеам ..знам дека е хард но морам да ја држам одново , се мислам дали од денес или од утре да ја почнам
Ќе ја држиш и ќе ослабеш малку и после што? Пак ќе се здебелиш, па пак ќе ја држиш и во круг постојано.Добронамерен совет е ова, не вредат вакви диети.
Во ред сево ова ,ама јас и со Ун ги имам вратено кг ....мислам ако немаме усул после секоја диета ке се враќаат кг
Па тоа и ми е поентата, ни една диета не функционира.Целосна промена во исхраната е тоа кое што останува за долг период, и не е само за слабеење туку и за здравје.