Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Останаа ли машки во Скопјево?

Дискусија во 'Сингл' започната од Trendafilka, 19 февруари 2010.

1. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Јас прилично гледам да се држам надвор од Скопје , значи имам кај да седам во Ск ама си седам во мојот град иако студирам во Скопје и неретко запознавам солиден број машки од Скопје кој и на кафе знаат да ме викнат и со кој си имаме муабет , исто и кога излегувам во Скопје се случило да ми пристапи некој и да се запознаеме а за фб да не зборуваме , а на никого прва не сум пишала , така да треба да размислат сите што мислат како тебе дека можеби и не се девојките тие што собираат и прават чуда . Не велам дека нема такви девојки ама па никој никого со сила не може да натера некого на било што , а посебно не на сериозна врска , љубов па дури и брак.

На Oleeenka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. elanor

elanor Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.047
    Не е дека нема машки во Скопјево. Туку кога имаш 23/4 години а ти се свиѓаат постари машки, тие се веќе женети. Па кога ќе стасаш на 33/4 години и тие на твоја возраст се ожениле. А помали не те интересираат. Е тоа е веќе проблем.
    Од друга страна, сметам дека колку што има ропаци по Скопјево толку и фуфли има. Не може да се генерализира дека само машките се станати за никаде.
    Секој со својата среќа. Зрел и разумен човек точно знае што му треба. Не се преценува, меѓутоа не се ни потценува. Доколку си искрен пред самиот себе и не се самозалажуваш тогаш нема да биде проблем да го препознаеш вистинскиот партнер во морето останати луѓе. Претешко е, не велам не, ама не е ни невозможно.

На Gioia, esperansa777, mimiiiii и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. IJAE

IJAE Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    815
    случајно наидов на темава, да се надоврзам и јас.. Прочитав некои мислења и според мене исто како и повеќето се согласувам, луѓе нема машки ни женски не само во скопјево туку и низ цела македонија. Секако секој си има свои критериуми за тоа каков дечко сака, но да бидеме реални све е извитоперено, извештачено. Не се криви машките, за нивното однесување и начинот на пристапување, да не ме свати некој погрешно не сакам никој да навредам но реално има премногу к**** во градов и затоа нема ни асален дечко, која поради пари, која поради нешто друго и разни интереси и затоа машките се женкари, глумат мангупи по сепариња гледаат да бидат со повеќе такви девојки и тн. Тоа е тоа :|

На Gocaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.089
    Aј да се замешам и јас :D .Aбре имало многу курви,а кој ги создава курвите :^) ?Oдговорот е курварите,така да не е крив само женскиот пол.Tие девојки што коси скубат за машко,ми се несфатливи.Tуку отворете тема за машките во цела држава,или само во Cкопје снемало машки :?:

На awayfromyou му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Чекај малку, машките глумат мангупи по сепариња и се женкари? Мене ми личи како ти да си една од девојките која не може да се докачи до сепареата, па гледајќи од доле кон сепареата нагоре, не може да види дека не се машките само у дискотека на сепаре.

Ај ќе се најде и за тебе некој шанкер/вратар. :emo:

На BlackMarket му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Dilema

Dilema Активен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ima nekoj? Sakam da pobaram mislenje za eden moj problem:)

7. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Кажи:)

Има теми за љубовни проблеми колку сакаш, ќе се најде некој ќе ти одговори. Ако не веднаш, после некое време. Како може да нема никој на форум со активни членови

8. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Еве има, (ja) па ајде навалате девојки :lol:

9. Mile-Vuna

Mile-Vuna Активен член

Се зачлени на:
    16 октомври 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Haha, ja odamna vikam deka nema muski u Skopje, zatoj dojdite si vi mominja ovakoj po-nastranu.

P.S. nov sam ovdeka ne me karajte odma

10. Little.g.i.r.l

Little.g.i.r.l Активен член

Се зачлени на:
    16 октомври 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Jas sum si pribirliva 8-|

11. Jecichka

Jecichka Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    22
    Има машки АМА или се зафатени или се воопшто незаинтересирани и неодговорни. Нормално дека убавите круши свињите ги јадат. И факт е дека све е изопачено, јас свакам дека секој си има свои критериуми но неможам да сватам тоа што во повеќето случаеви критериумите се преувеличени. Исто мој личен заклучок е дека машкиве немаат м*** за да и пријдат на некоја девојка бидејќи очигледно во денешно време се летаат по фуфици кои нема ни да ги погледнат а камоли да им дадат шанса и така нормално губат од своето его. Мислам дека девојките имаат во случајов имаат повеќе храброст ако се одлучат нешто да превземат во врска со својот љубовен живот, но секој со свои принципи јас сепак сметам дека машките треба да го направат првиот чекор. :D

12. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.092
    Допаѓања:
    135.065
    Поговоркава никогаш не ми се допаѓала. Дали јас која мислам дека имам совршен дечко, или твојата другарка, или твојата братучетка, сме свињите? Ние сме мршничките кои фанале јаки момци?
    Не се тешете со тоа кога ке видите дека типот кој ви се допаѓа има девојка. Не е она свињата, туку знае како да го добие и задржи. Пробајте енергијата да ја насочите кон ваш иден дечко, а не кон омраза на оние кои веќе фатиле.
    А првиот чекор е сеедно кој ќе го направи. Јас прва го бакнав дечко ми. Уште ми е круната на главата.

На Silver.E, Captain-Omni и Daydream им се допаѓа ова.
  13. Jecichka

Jecichka Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    22
    Уффф навистина ми падна тешко што можеби се се пронашла во поговорката. А како си го фанала дечко ти и дали прва си го бакнала ама баш ич не ме занима. А фала богу што не спаѓам во групата на девојки кои момците знаат како да ги добијат и задржат по цена на се момците. А омраза лично немам спрема никој, секој со својата среќа во животот. Позз

14. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Заедно во друштво од моја страна беше еден другар, а од страна на другарка ми нејзина другарка. Неколку пати сме излезени така на кафе заеднички.
    И другаров се заинтересира за нејзината другарка, а во муабетите и таа некако како маче предеше по него. :lol:

И сега пред некој ден и пратил тој неа порака на мобилен (не е љубител на фб) демек како си, што правиш...?
    И замислете таа му вратила:
    Еби се брат!
    :x

Кога ми кажа не верував зошто таа изгледа многу фина и мила, па тој ми ја покажа пораката да се уверам. :tmi:

И потоа за некои женски немало машки ??? |(

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Eeee silver колку такви приказни има за зборење ...

Најсмешно е што после истите девојки викаат како немало мажи или како сите биле исти и расипани ....

На Silver.E му/ѝ се допаѓа ова.
  16. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59
    фините и милите знаеш дека се тие најопасни ,можда ви се Правела фина и мила ама по карактер сигурно не била

На Silver.E му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    :x Пред се' вакво однесување е знак не некултура и невоспитување. Како може девојка што изгледа убаво и мило да употребува и да се расфрла со вакви зборови. Не можам да сфатам. Па реков јас еднаш дека девојките си се криви. Знам зошто тоа го зборам зашто и јас имав две вакви другарки како твојава. Само не одеа до овие екстремности. Ама тука некаде се приближно. :lol: И после нема дечко за нив. Ццц како бе за мене има? Како за комшиката има? Како за некоја нормална девојка има? Само за нив немало. Епа нека си седат сами штом нема за нив. Самобендисани себичњаци што мислат дека никој не е доволен за нив.

На vitomir и Silver.E им се допаѓа ова.
  18. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Тоа ми беше муабетот. :up:

Дека прво, многу од нив се прават светици со сила.
    А, второ немаат култура, ни речник и на крај се жалат дека немало машки. :x

(А, вакви примери и јас ги знам милион, ама овој е најнов па се сетив на темава да го напишам)

19. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.092
    Допаѓања:
    135.065
    Дури сега и го гледам оговорот, па добро нешто повеќе од месец каснам.
    АКО НЕ ТИ Е ГАЈЛЕ, ШО МЕ ЧИТАШ????
    И ако не мислиш дека убавите круши ги јадат свињите, што си го пишала тоа? АКо немаш омраза кон нив, зошто ги нарекуваш свињи? Ах...доволно.
    Инаку, имам еден рабовор да ви кажам.
    Една девојка, или жена, ај, на 40 години, немажена, со 1-2 пропаднати врски, ја советувам да смени нешто во изгледот - да отиде еднаш на фризер, да биде поопуштена, да излегува почесто во друштво, не само на исто место, со исти луѓе, и дека можеби ке најде дечко. Во глобала советот ми беше да се спушти на земја, дека треба да стане попривлечна и да се потуди за да фане дечко.
    И ми вика, ау, јас да се мењам за некој??? Да се фарбам, да се смеам кога не ми се смее? Да одам некаде каде што не ми се оди? Плус, ако некој ме сака(значи некој кој уште не ја ни видел) ке дојде јас каде што излегувам и ке ме сака каква што сум.
    И не знаев што да кажам. Има секакви карактери. Јас сум пофлексибилна, она, не сака ништо да направи за да се смени тоа што со години е сама. И на крај ми вика, секако нема мажи у Скопјево, за кој да се трудам? :x :x

20. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.604
    Допаѓања:
    2.449
    Затоа сама и ќе остане, освен случајно некогаш ако не појде некој на местото каде што таа излегува и да се заљуби во нејзината коса што не видела фризер.

На Pelikan и Cka им се допаѓа ова.