Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Останаа ли машки во Скопјево?

Дискусија во 'Сингл' започната од Trendafilka, 19 февруари 2010.

1. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Aиии не, нема мажи.
    Се ова само часни сестри по Скопјево :x Друго нема.

Гледам и оваа тема се одалечила од топикот, не ме ни чуди што е така. Ама ајде..
    Ај што не си наоѓате дечковци, у реду е, се дешава, ама пак како успевате секогаш да испревртете и да наведете причина дека е ДО НИВ, нив ги немало, е тоа не ми е најјасно.
    Ако сакаш дечко, побарај, ќе најдеш. Ама не после: па што да го барам, нека ми се јави тој; зашо јас прва да пишувам; е па сеа ќе одам на кафе на кеј, па јас сакам Дебар маало; еее па сеа бил на работа и уморен е не може да излезе со мене, готово крај, како смее да биде уморно копилето... :^) И мрднете од тоа фб малку, така дечко не се фаќа.
    Ако се отвори, па и уште машко ако ја отвори одма ќе се сврти муабетот: а вие (машките) па вакви, такви, онакви, и пак криви ќе испаднете, а сите жени асални |( women's logic ;)

На Lavander, do-re-mi, IvanovskaM и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Стварно не ми текна тоа. Еве отвори ти пример, ама тогаш ќе мислат дека си лезбејка. :lol: :lol: :lol: :lol:

3. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Остај тоа... Ќе ме банираат. Ќе мислат дека сум машко со лажен профил :lol:
    Башка што ќе отворам? Знам дека има, еве ме мене - чист пример :wasntme:

4. littleflower

littleflower Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.484
    Слабо...

5. Lavander

Lavander Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    91
    Има само ако знаете каде на ги побарате. :lol:

6. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    А какви машки вие барате? :?:

На Decibel му/ѝ се допаѓа ова.
  7. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    Нема машки во Скопје :D :D

8. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Доста се жалиш. 8) 8)

9. differentmkd

differentmkd Активен член

Се зачлени на:
    27 април 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    35
    Затоа има натурализирани, да бидат од сеопшто добро за градот :D :D :D

10. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Не ич каде,да има машки во СК.Само сите сингал битолчани,Скопје појдоа. :fubar: |( .Децата уште од средно од Битола одат Скопје.А да не збораме за студентите.
    :!: И да не забораме сите,од Битола шо појдоа Скопје,не се вратија.
    Така мили СКОПЈАНКИ не кукајте по многу.Патент на уста!

П.С. И не само битолчани,туку од сите делови на Македонија момци одат во СКОПЈЕТО,ваше. :@

11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.089
    Цвете алал ти вера ,ама затоа мор во Скопје не останале машки,овие од провинција ги сокрија,ги убија што ли им бидна ги снема :^) :rofl: .Значи се бараат скопски машки,а не таму нашите од Струмица ,Битола,или било кој рандом град појдени во Скопје :geek:

На fificaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Епа сменете го насловт.Нега биди „Останаа ли СКОПЈАНИ во Скопје“ :^) Ем имате,ем се жалите.Ем нашле,ем зашле :^) .

13. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    ^ Јас мислам на Цвете симпатијата и отишол во Скопје па затоа е сега тука така налутена. :D

На sweet-star, Mishela, glosipgirl и 11 други им се допаѓа ова.
  14. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Е де де.. нити цела армија мажи од еден град се кренала за тука, нити па само мажи дошле во Скопје. Работава испадна како жени да не доаѓаат или пак како да ги враќаат на влез.
    Малку претеруваш со патентиве ама ок, разбирам, ти се свиѓала фразата па ајде да ја вметнеме.

Инаку, пишав и претходно во однос на нема мажи во Скопје |( , нели наводно само штикли се шпацираат низ град, ама истото ми важи и за другите градови.. Жалењето дека нема машки во било кој град ми е многу сирот муабет. И еве ајде да речеме дека е така.. што? Да почнеме ако не тука да собираме потписи за да се вратат.. не џабе се рекло: снаџи се, па живи :lol:

15. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    немој да сте ме карале :D епа така де :geek: 8)

На Decibel, glosipgirl и omg92 им се допаѓа ова.
  16. Lotus-14

Lotus-14 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2014
    Пораки:
    372
    Допаѓања:
    664
    Здраво.
    Ги прочитав некој од погоре напишаните мислења па сакам да го споделам моето. Не очекувам сите да се сложат со она што ќе го напишам, но нели секој си има различно гледање на нештата.
    Момци во Скопјево сеуште постојат, ги сретнуваме сите секаде на најразлични делови во градот и лично сметам дека не се работи во тоа дали ги има, туку каков тип на мажи се работи и дали имаат доволно храброст... Нормално живееме во модерно време но некој работи се дефинитивно погрешно модифицирани во нашиот мозок. Незнам дали она џентлменство сеуште постои, ретко кога сум го сретнала а може да се искаже било каде на било каков начин кој може да воодушеви некоја девојка. Никој не е недостижен и секогаш постои начин за да се почне. Но денешниве како и да не започнуваат, храбри се да погледнат очи во очи е за остатокот да се молиме да се случи. Но некако како да недостига онаа машкост и решителност, ако кажам сега да ја слушнеме машката страна ќе почнат рафалите ние жените вака ние онака. Па никој не е совршен нити ние, нити вие. Секој си ги знае квалитетите кои ги нуди и нормално ќе се обиде да ги задоволи. Ако не пробаш како ќе знаеш дали би успело? Кога веќе немаш што да изгубиш, можеш само да имаш добивка. А ако нема фидбек тогаш искуството го прави своето ако не првпат, вторпат ќе успее. Или се работи за она машко его кое е високо издигнато... Незнам да одговорам на некој прашања искрено. Да се надеваме дека некој нешта ќе дојдат на свое место. Ама без акција нема реакција. Потребна е взаемна заинтересиранот и се зависи од волјата, човекот и она што го има во себе. :)

На DELFIN-15 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Прашање од милион долари. Викате дека нема машки во Скопјево? Какви машки барате вие чим викате дека нема?

18. Lotus-14

Lotus-14 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2014
    Пораки:
    372
    Допаѓања:
    664
    Нормален тип со реалистички погледн кон светот, добар човек кој ќе знае да те поддржи во секоја ситуација и да застане машки покрај тебе. И пред се пријател па се останато. :)

19. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.089
    Тоа не во Скопје,во светот ретко ќе го најдеш :) .Светот тргна во лоша насока,21 век,тешки времиња.Тој кој ја наоѓа вистинската љубов и останува засекогаш со таа личност ,блазе си му :emo:

20. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    5.751
    не ги заплашувајте оние од демир хисар со темава :D :D

Прикачени фајлови:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.