Тоа да,или се зафатени,или иселени од градот или земјата,а и тие што останаа не се баш многу ''нормални''
Затоа ќе си увеземе Или ние ќе се извеземе Најсериозно сега.. Има мажи.. Ама некако наметнуваат нереални критериуми кои и самите не ги задоволуваат.. Не можеш да трагаш по 25год секси девојка, кога ти самиот имаш 35, стомак до земја, однесување нула...почит никаква.
Па тоа баш,не за џабе викаат убавите крушки свињите ги јадат,за надеж колку мало е Скопје и Македонија,па затоа светот не е толку мал,па што мора да е наш,колку да покажувамe само ''лажен патриотизам''.
Жениве прашуваат дали има мажи, мажите се жалат немало жени... ова како во исто место да живееме, ама во различна димензија ор ватевр Пробајте да ги смените местата на излегување или кругот на луѓе, можеби позитивно ќе се изненадите
А јас се пρашувам спρотивното и κога ќе заκлучиме едни со дρуги се баρаме ама на нет у ρеалниот свет влезени сме во филм κој дρугите не ги гледаме κаκо нас ни одговаρа
Татко ми викаше во средината 70'-те и почеток на 80'-те во центарот на Скопје (близу кејот на Вардар) имало Корзо, и сите знаеле каде да шетаат, оние што немале и барале женска/дечко шетале на средината на улицата, а вљубените поминувале покрај главниот тротоар.
Kako nema ima decki nie mazite vikame nema zeni vie vikate nema mazi ali eve jas vikam kaj se zenite ???hahahaah
Кога одев на пракса после испитите, се здружив со една стара сестра, таа беше од Скопје, и значи имаше 58 години, еднаш зборевме за дечковци, она ме праша како ми оди она ова, и ми се свиѓаше еден од Ск. Се насмеа, само ми кажа, за скопски маж жена треба да е курва. И видов невидов, во право е жената тоа го сфатив малу покасно, машкиве cкопјани, не сите, ама толку се исфилмани, сите nigga/овци глумат, па ние have to be bad bitcheZ to have niggas like them.. lmfao..
Кој Скопски маж, кога сите се од разни градови дојдени!? Чист Скопјанец тешко дека ќе најдеш, уствари не е битно, сакав да кажам дека најголема глупост ти кажала таа жена.
Е Јас истото го викам за девојките во Скопје, сите зафатени, а сигнл тешко да најдеш, треба да проверам... ај источна Македонија запустена, иселена него западна Македонија...