Останаа ли машки во Скопјево?

Discussion in 'Сингл' started by Trendafilka, Feb 19, 2010.

1. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Како што нема Скопјани за скопјанки, како што нема охриѓани за охриѓанки............итн итн

така има, а чудна работа, како бре има скопјани за охриѓанки и охриѓани за скопјанки :)))

феномен

2. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Баба Радо па кај си ти? Знаеш колку ме радуваш со твоите епици и баш ми е мило што за тебе има машки. Де среди ни работа таму и на нас останатите женски да не фаќаме лезбејски патишта.:makeup:

Crna Dama, SrceKameno and baba Rada like this.
  3. Incule

Incule Истакнат член

Останаа ама вие неможете да ги најдете

baba Rada likes this.
  4. InWonderland

InWonderland Истакнат член

Можда, ама секој што е таму, одземен му е паметот скроз, веројатно и се тие скопјани ретки на кои јас мислев, затоа реков не сите..

baba Rada likes this.
  5. Gushkalo

Gushkalo Истакнат член

Има ама се поретки се, и за мажи и за жени зборам, се поретко се наоѓа културен маж и пристојна жена...

6. Gushkalo

Gushkalo Истакнат член

А колку има скопјанки(македонки) за албанци... уште поголем феномен!
    Се е ок и немам ништо против ако во врска се затоа што се сакаат, ама се почесто гледам и слушам дека со нив се заради пари, па уште и горди се на тоа, а на албанците им одговара си тераат кејф... немам коментар

biGirl, Tanjamm, PaLaVa and 3 others like this.
  7. Adele86

Adele86 Истакнат член

Намалете ги критериумите од двете страни, доста веќе.Од чекање да дојде принцот на белиот коњ, ќе остане само коњот. Не е се само до материјалните вредности, каде се моралните, етичките, духовните....итн..
    Секој е способен сам да заработува за себе, не ми треба некој Mr.Perfekt со кола, стан итн. Каде сте жени на 21 век..а за мажите тие вистинските се како зрно песок. Ги има..верувајте

8. the_programmer

the_programmer Активен член

Не дека се правам мажиште или нешто, но еве јас сеуште сум тука :D

ceca-1 and Adele86 like this.
  9. Macedon1986

Macedon1986 Истакнат член

Zdravo na site. Bi sakal da iskomentiram na ovaa tema, i spremen sum sekakvi kritiki.

Maskite osobeno pomladite generacii se zatupeni vo toa mozocite. Imaat premala samodoverba. Imaat pregolem strav od posledicite. Komuniciraat so devojkite preku poraki, socijalni mrezi sto za mene iskreno e zabegana rabota.
    Covece bidi masko i stani prijdi i na devojkata kazi samo edno zdravo i potoa se ke si tece kako sto treba. I da te odbie ne e kraj na svet, si se potrudil, nemas sto da izgubis. No tuka e i problemot. Premnogu se zatupeni bo toa telefonite pa neznaat kako da prozborat na devojka.
    Razocaruvacki.
    Nemozes vednas da ocekuvas od devojkata da legne so tebe. Mozebi saka samo da razgovara so nekoj. Cisto onaka opst muabet kojsto ponekogas deluva odlicno na raspolozenieto. Mozebi ke ostanete samo dobri prijateli kojsto nekogas vo zivotot ke ti se najde.
    Od druga strana strasna e brojkata na devojki koi pobitno im e deckoto da ima jaka kola, pari, i tn. Vednas mu vlagaat vo krevet. A jadniot nenzae 2 reda muabet da ti zavrti. Ama bitno tezi 7 cifri vo banka.
    No seute postojat devojki koi se prizemjeni i parite ne im igraat golema uloga. ( ja imate mojata pocit)
    Nemora vednas da se sudi po fizickiot izgled ili po oblekata ili po toa kakov telefon koristi licnosta. Ne ja znaes negovata zivotna prikazna.

10. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

Морам мојот револт кон машките од Скопје да го искажам во темава..
    Јас не сум од Скопје, но имам многу другарки таму и често одам во викенди. Пред некој месец беше, излегов во дискотека со другарките и ние нормално си стоиме на маса, си играме.. Ми иде еден типец и почна да ми се пушта, ама онакво манијачко пуштање немам видено досега. Типецов иначе беше во стилот "Зошто бе маче сељак, види ми го ланецов". (facepalm) И ај ми се пушта, ми иде околу врат, ме штипка за половина, ме држи..Сто пати му реков да ме остави и да се тргне од нашата маса и тој пак.. Што е најтрагично, ми вика Ах вие провинцијалките ќе дојдете еднаш во Скопје и глумите пички, не може човек да направи муабет со вас.. И јас продолжувам да си играм, не му обрнувам никакво внимание и сеа виде дека така не може да ме добие и знаете што направи? Ми извади еден куп пари и ми вика Епа ајде вака да пробаме, за колку сакаш? СЕРИОЗЕН СИ БЕ БРАТЧЕЕЕ? (facepalm)(facepalm)
    Можеби јас немам право да зборувам на темава бидејќи нели не сум од таму, ама не е единствен пример овој од Скопјани..Сум имала и многу слични ситуации, а не само јас, туку и моиве другарки.. Да не почнам да раскажувам, не би завршила со денови..Значи не смееш бе да излезеш, се некои вакви неизживеани...(facepalm)(facepalm)(facepalm)

11. Macedon1986

Macedon1986 Истакнат член

E da si mi ziva i zdrava. Mene me mrzese da pisuvam primeri.

Tanjamm and krofnicka27 like this.
  12. horsebox

horsebox Нов член

Ne bil od Skopje negovite se iz pizde lepe materne

"Zoki" and krofnicka27 like this.
  13. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Ги знаеме дека ги има и баш градските татини п...што вака глумат све ти е домашна култура брат бил од село или град.

biGirl and horsebox like this.
  14. horsebox

horsebox Нов член

Taka e

"Zoki" likes this.
  15. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Ах бе , вие мислите само у Скопје е така .. Еве и во Тетово и Гостивар се исти .. И во другите градови претпоставувам .

16. n0Limits

n0Limits Истакнат член

Многу, мноогу голема реткост. Но, не мора да се најдат во дискотека или кафич, можеби во иднина некој колега од работа, евентуално од факултет... можеби ќе си го најдете муабетот и нормално ќе функционирате во тој случај...
    Премногу „фраери на батерии“ ги има кои мислат дека девојчињата кои ги игнорираат им се прават пи*ки...епа затоа после ке си седат дома и ќе пишуваат со една рака :rofl:

biGirl, Dust, crazylady and 3 others like this.
  17. baba Rada

baba Rada Популарен член

Има... ИмАаааа машки колку сакаш...само женските критериуми пораснаа и се променија, отидоа далеку од реалното и нормалното;)

Dadusicka, EvAngelos, "Zoki" and 2 others like this.
  18. strawberry06

strawberry06 Истакнат член

Јас се согласувам дека вредностите во ова денешно време се изменија. Машките веќе не идат по добри девојки кои вистински ќе ги сакаат и почитуваат туку по оние со кои знаат дека нема да требаат да имаат сериозна врска. Сакаат ако може да трае кратко и да биде слатко и после да се вратат на дружбата со пријателите и да си гледаат фудбал. Секоја чест на исклучоците секако кои се позрели во главата.

biGirl and Petar80 like this.
  19. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Прееска видов едно 40-тина машки пред Седмица во Лептокарија. Изгледа ради промоцијата 100ден хамбургер беа дојдени.

20. Βικτωρία

Βικτωρία Истакнат член

Јас кога живеев во Ск,повеќе алб.сретнував одколку мк ,а по нив и не сум баш па така да не знам,очигледно не.

Petar80 likes this.