Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Останаа ли машки во Скопјево?

Дискусија во 'Сингл' започната од Trendafilka, 19 февруари 2010.

1. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Има... Подотерани од мене, со поженствен став од мојот, со помилозвучно гласче и пограциозни од мене.
    Некогаш како машко се чувствувам покрај вакви.:^)
    Дури и боље задница држат. :?:
    И така ви викам, претежно на вакви налетувам.

На littleflower, biGirl, ForeverYoung и 5 други им се допаѓа ова.
  2. bjorn

bjorn Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2017
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    260
    Според мене, да, сеуште ги има на споменатото географско поднебје. Но женски, да се разбереме, вие барате еден културен, вел дресд, начитан, отмен, учтив, образован, додворувач со зборови а не со клучеви од bmw или пари, во факинг дискотеки? Можеби некаде во европава и светов, дискотеките се посетени од ваков профил на мажи, но на балканот се што ќе најдете таму е батки со ќељави глави, мажишта што го платиле коњакот со пари од пензијата на нивните баби и дедовци, како и останата раја која мисли дека кога ќе и се приебе, ќе излезе во дискотека и ќе најде нешто колку да не се мачи рачно у wc дома.

Не барате нешто што не постои, туку го барате на погрешни места. :)

На Ecka1999 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Значи да се селиме ние жениве :o

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. bjorn

bjorn Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2017
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    260
    Нот несесерли. Иако, некои од мислењата напишани погоре, апсолутно точно ги опишуваат денешните машки. Целосно несериозни за годините кои ги начукале во газот, незаинтересирани за својата блиска а камоли подалечна иднина во однос на егзистенцијалните прашања како работа, кров над глава одделен од родителската куќа, главна грижа во денот е што ќе се уплаќа во копачка, трошење на енорми за нап стандард пари на купување кола која повеќе брчи нехо што оди, и останати нели прекрасни одлики го карактеризираат младиот денешен адолесцент од скопје. За жал

5. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Верувај , не е само во Скопје така . Овде 14 годишњаци возат бмв-иња , со 100% затемнети стакла , спољери до асфалт и ремус ауспуци , фелги 20 и кожен ентериер , а уште не знаат мрсулите да си ги избришат ( извинете на израз :!: ) . Живеам на главна улица , со пвц прозорци со 3 комори на 4-ти кат . Дури и кога прозорите се затворени ги слушам нивните руења во 3 наутро :worried: (facepalm) се тркаат во сред бел ден :worried: колку пати мене 21 годишна ќе ме удреле за влакно , па уште и ненормален ќе те направат бидејќи поминуваш улица за да стигнеш дома |( семафор скоро и да не постои :| а контрола на тоа кој се добива возачка .. уште помалку (facepalm)

Нејсе , машки од калибар на паметни , ситуирани и сите добри карактеристики ги нема на Балканов а не пак во Македонија ( секоја чест на оние малкуте вакви , тие што ги знам од овој калибар се во долги врски , блазе на девојките нивни :nod: ) , се останато е .. ко од калап за колачи ( и од калап да беа , ќе се разликуваа бар малку (facepalm) ) .

На MayDiamonds, biGirl, Dadusicka и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Passenger

Passenger Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2017
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    38
    Не сфаќам. Кај нас не само што нема мањак сингл дечки, чак има вишак со лопата да ринеш. Што е за право у задњиве години не искачам, бегам од СК у странство у секоја можна прилика, али ретко коа ќе искочам, 90% по локаливе се сингл дечки.

Тие неколку девојки што ги има обично се зафатени или опкружени со удварачи (една атрактивна девојка сигурно не „пати у самоќи“). Еве гледам една тема на форумов „Денес сакам да имам секс со...?“ и скоро секој коментар е: „Со дечко ми“. Испаѓа ко кај нас да нема сингл девојки (може само мал процент).

Сеа не да вреѓам, ама низ град ќе сретнеш и девојки кои просто не знаат што сакаат. Ако им пријде некој, или нема да му праат муабет, или само ќе му „пуштаат водичка“, или апла ќе го извреѓаат. Или ќе го турат у френдзон да им биде "геј френд“. И после се чудат што муживе не приоѓале. Епа нема да приоѓаат.

Повеќето од тие сингл момци (колку што глеам) се здрави, прави, паметни, вработени, со некоја гајба и ауто (сега никој не е совршен, секој има маана, ама горе-доле се ОК), но ипак, тие не можат да најдат девојка, или барем, не соодветна. Просто нема.

Имаш чак делови од МК каде што има „беќари“ што начукале по 50 години, па мораат да увезуваат жени од Албанија. До таму е отидено.

Сингл дечки има, жени нема доволно.

7. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.343
    Жени има, ама мажи слабо :rock:

На biGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067
    Јас на темава не приметив некаква си дефиниција од некоја жена за маж. Еве, што нè почнете од таму. Сите се жалите дека нема мажи во Скопјево, но никој не кажува што подразбира под тој збор „маж“. Жени, објаснете што е за вас маж?

На blonde_supergirl, Dadusicka и Someonespecial им се допаѓа ова.
  9. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.343
    Каваљер, пристоен, културен, искрен, паметен

На Nausicaa, littleflower, biGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067
    Ај ќе почекам и другите да остават мислење, па и јас ќе ти дадам одговор. :)

На Dadusicka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ForeverYoung

ForeverYoung Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    1.980

E aјде помогни и кажи ни кај да бараме 8) Јас сум во потрага во паметен, добар и симпатичен дечко како во твојот опис освен што не мора да е толку вел дресд како што викаш, почитувам едноставност. :)

12. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    se soglasuvam so @Dadusicka

На Dadusicka и +++ им се допаѓа ова.
  13. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Момак без грам феминизам во него (тргнувам прво надворешно, тоа прво приметувам), став, глас, потези, и.т.н, некој кој знае како да се однесува со женски род, да сака искрено, да ја почитува, да не ја лаже, да ја чува како капка. Оној на кој жената му е цел свет. Оној на кој телесното му е последно важно. Оној кој трпи и егото да му е нарушено од пријатели и не му е гајле што истите го викаат папучар.

На MayDiamonds, N.2106 и carangigia им се допаѓа ова.
  14. Daern

Daern Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.247
    И да ја чува женската во молитвите негови.

Последна измена: 10 септември 2017
  15. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Мислиш да медитираат, да "летаат" заедно? Збори си за себе и склопи реченица како што треба.

16. Daern

Daern Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.247
    Јас склопувам реченици со правопис. Во македонскиот јазик наводници се пишуваат на почетокот надолу, а на крајот од зборот нагоре; „летаат“.

Последна измена од модератор: 10 септември 2017
    На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Фала што ми кажа, не знаев!
    Да ти дадам пасворд да корегираш? Ќе барам запирки на мобилен, немам попаметна работа.

18. Daern

Daern Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.247
    Ти како што бараш таков совршен маж, не феминстички, да не медитира, да не се замара ако го викаат папучар. Не дај госпоТ ќе му бакне рака на попот ќе помислиш геј е. :D
    Туку со ваква негативност јас ќе ти кажам, ти со маж искуство ќе имаш гадно и тоа многу, ќе патиш и ќе мислиш дека така треба. Слушај ми го зборот ќе ми пишеш за една година тука.

На blonde_supergirl, biGirl и Someonespecial им се допаѓа ова.
  19. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Мажена сум, да те разочарам.

На Bitter-Sweet и Daern им се допаѓа ова.
  20. Daern

Daern Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.247
    Па не ме разочаруваш тоа што си мажена. Гледај ти да не се разочараш мажот ти да не се исфеминизира ако ме здогледа некаде, трн во око ќе ти бидам :D
    Од кај егото па и бракот ли да ти го расипувам... седи мирна :D