Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Останаа ли машки во Скопјево?

Дискусија во 'Сингл' започната од Trendafilka, 19 февруари 2010.

1. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    познавам дечки со критериуми до небо.Тие дечки кои можат да се е*ат со секоја ама не сакаат да се врзат нели пошо не е мис прфект.Тоа дека има девојки што завршуваат во бугарски голфови има да.И не се согласувам дека одлуката паѓа на нас.Пр што ако јас прашам дечко да ми биде дечко ако јас прва му пријдам на кого ќе биде одлуката тогаш?

На Dadusicka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.343
    Па не може сите директори да бидат :^)?
    Не ми се верува:wasntme:

3. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067

Во ред, во право си реков, има и такви од наша страна кои се со критеруми. Различни луѓе се раѓаат на планетава со различни размислувања. Но ако направиме споредба жените се во мнозинство со ваквите критеруми а не мажите. И не знам зошто не се согласуваш, еве на пример да направиме една споредба. Кога станува збор за играње топло-ладно кој ги држи конците во рака? Жените. Што се однесува до тоа ако ти пријдеш прва и прашаш некој да ти биде дечко, верувај дека ниту мажот ниту жената нема да се согласат од прва, секој ќе сака да работите да се одвиваат пополека. Но, фактот дека јас имам приметено многу девојки кои имаат одбивано мажи само затоа што не биле алфа-мажјаци туку биле нормални луѓе со пристојно однесување и тоа ме има наведено така да размислувам.

На Dadusicka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    не сум девојка која игра топло ладно и мн го мрзам тоа познавам и мн другарки кои го мразат ова и патат од ова како и јас.Се мислиме дали да му пишеме или не нели пошо да не испаднеме очајни пред господинот,дали да бидеме свои па да не не сака такви мораме да глумиме нели да му бидеме интересни на господинот.Нема дечко сеа покрај кој ќе ти биде мирно и лесно без игри,доверба без преправања и сл.Све се шупаци по желба сингл само за да легнат што повеќе женски.Играат игри зошто они сакаат да бидат садистите со конците во рака се дигаат со тоа што кај нив е контролата.

На faye, IM.TMKQ и Dadusicka им се допаѓа ова.
  5. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Еве да се вклучам и јас и да тргнам од себе. Не преферирам такви алфа мажјаци чија глава лета високо и мислат светот дека се врти околу нив. За ,,нормалните" дечки како што викате, не е точно дека секогаш се одбиени. Според мене би биле одбиени ако дејтот со нив на почетокот е монотонен и нема никаква искра помеѓу двајцата. Дали тие машки остануваат во сенка од алфава или се повлекуваат бидејќи мислат дека шансите им се помали незнам ама ако има хемија, хумор, привлечност никогаш не би одбила скромен и културен тип за некој што ,,живее" од денес за утре.

На Someonespecial, Gosh, Nausicaa и 2 други им се допаѓа ова.
  6. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    никогаш не сум била со алфа мажјак нит ме привлекувале затоа не можам да се пронајдам во горенапишаното на плуско во тој дел за нив коа збори

На Kitty23, Someonespecial, Nausicaa и 2 други им се допаѓа ова.
  7. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067
    Епа тоа е погрешно размислување од моја гледна точка. Треба да се даде затоа шанса и да не се сведи работата само на почетокот. Можеби на почетокот таквите луѓе внимаваат на изразувањето, на односот спрема девојката сè со цел да не направи таа да се чувствува неубаво или пак сè со цел да не остави лош впечаток кај истата. Тоа е еден од главните проблеми, ги сведувате вие работите на чувствата, а не на разумот. Ако е некој кој е навистина фин, културен, не толку забавен но човек на кој можеш да се потпреш зошто да не му дадеш шанса?

8. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Не реков за хормонално пореметување од раѓање. Ама некако пренатрупано ми стана со вакви "типчиња" последниве 3,4 год. Не ќе да се сите вака родени. :wasntme:

9. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Затоа што ако кај мене нема заинтересираност и привлечност не верувам дека и ќе постане. Тој човек може да ми биде само пријател, ама ако има барем најмала можност тогаш не би го одбила. Не сакам некому да му го трошам времето во мои обиди да се заљубам во него а има шанси тоа да не се случи.
    Што ќе биде после? Извини, ние се гледаме месец дена ама мене сега ми текна дека сакам само пријатели да сме.
    Незнам, ама мислам дека нема да е тоа добро, можеби тој ќе се заљуби за тој период, ќе има надеж и на крај ништо.

На Joi и Gosh им се допаѓа ова.
  10. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067
    На нероден Петко капа му кроиш, така ќе дојде работава. Што се однесува до останатото, тогаш не се жалете дека нема машки во државава. Има машки, но изборот ваш ви е погрешен.

11. diskreten32

diskreten32 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    3.039
    Maski sigurno ima vo skopje ama kriteriumite vi se visoki namalete gi malku i ke ispadnat maskite na videlina

12. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Незнам јас за Скопје не сум од таму. Коментирам на твоето прашање каков маж би сакале жените. И секој сака да има некоја привлечност за да започне нешто со друга личност, не гледам тука проблем.
    Машките треба да се поотворени и послободни, во мојот град ретко кој ќе ти пристапи навечер на пример. Ќе те аддне на фб одпосле за да ти пишува здраво. Зошто толкава мала самодоверба, ако рече едно здраво во живо ништо нема да му се случи. Потоа ти адднувај на фб ама во живо впечатокот е поважен.

На Gosh, Dadusicka и Aleksandar1212 им се допаѓа ова.
  13. Aleksandar1212

Aleksandar1212 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.679
    Зошто погрешен? - Секоја девојка цели кон што поубав живот со нејзиниот сопатник, дечко.
    Секој со своите критериуми, никој нема да те осуди ако и пријдеш на девојката што ти се допаѓа.
    Алаврсен, има да срамежливи машки, доколку ти се допаѓа некој таков, можеш и да издејствуваш самодоверба во него од твоја страна, па можеби работите ќе тргнат на подобро.

На Crna Dama, Dust, biGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  14. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067
    Го сменив тоа. Гледаш ти тука на пример не гледаш проблем, но логиката гледа проблем. Логиката вели дека вие се жалите дека нема машки кои се пријатни, пристојни и фини а одеднаш кога ќе ви пријде некој таков, кој е помалку забавен од некој си Ристо од Припор е тогаш немало привлечност. Извини, ти бараш човек кој ќе те почитува и сака или?

Дечко прво прочитај ги мислењата на темава, па после вклучувај се во темата. Ти очигледно воопшто не си ме ни читал мене.

Последна измена од модератор: 10 септември 2017
  15. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Се тоа и плус јас да го сакам, затоа ја барам таа привлечност, која ќе се развие во нешто поголемо.

16. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067

Епа нема совршени луѓе, само тоа ќе ти кажам. И мораш да ги прифатиш некогаш луѓето какви што се за да бидеш среќна. Инаку нема никогаш да бидеш среќна. Некогаш мораш да жртвуваш нешто за да бидеш среќна. Мораш да прогледаш низ прсти за некои работи.

17. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    Ацика браво :*

На IM.TMKQ и Dadusicka им се допаѓа ова.
  18. Aleksandar1212

Aleksandar1212 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.679
    Пред се треба да има жариште во врската, не е само во искреноста, иако таа игра голема улога во врската.

Ма иди бегај. :D

На Dust, biGirl, Dadusicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Јас верувам во обострана љубов и ќе тргнам прво од моите родители. За да сум среќна не ми треба таква врска во која двајцата не се посветени еднакво на истата, или едниот сака повеќе од другиот. Во тој случај ќе се посветам на др нешта кои ќе ме направат среќна ама на таква врска сигурно нема.

За ова зборувам јас. Мора да се има хемија или ништо од работата. (y)

Последна измена од модератор: 10 септември 2017
    На biGirl, Dadusicka и Aleksandar1212 им се допаѓа ова.
  20. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067

Тука никој не зборува за посветеност и сл. не ја менувај темата. Тука зборуваме за тоа што некоја си Х девојка не прифаќа некое момче кое е пријатно, фино, културно и помалку забавно зошто не е толку забавно како некој си не знам од каде кој е забавен но нема никакво однесување, ждрига на маса и ја чува листата од легнатите девојки под перница.