Да се вратат „Супер-домаќинка“ и „Вешта жена“ на ТВ, Бурда и Базар по трафиките (особено шемите за вилерови гоблени!), домашните вештини да се воведат уште од прво одделение... Мислам, чим лекот за мажите е враќање на ствари и трендови од минатото, ваљда и за жени важи истото.
Jas nikako da najdam devojka,so sekoja sto ke se zapoznam,vo vrska e 2-3 godini haha Ima ama ne si sretnala hahah
Zdravo na site na formov. Moeto prvo obrakjanje bi bilo za site single devojki so 30+ Do pred 5-6 godini na sekoe iskacanje ke ni se pustea po 2-3 normalni decki i kade i da odevme imase interakcija mashki i zenski. A sega, posebno posle koronata nema ni koj da ti prijde a ne pa da ti se zasvigja. A i godinite da ne gi zaboravime, sepak letaat i ne se za potcenuvanje. No prasanjeto mi e kade seuste mozat da se najdat normalni decki? Vo kafici i diskoteki nema postari 25. Vo kafana ima no ili se so burma na raka ili ne se zainteresirani za zenskiot svet okolu niv. Vo Mosh i Intermezzo se navidum ok faci ama podaleku od nosot ne gledaat i zatoa ne mozat da te primetat kolku i da izgledas top. Epa kade? Ajde spodelete kade bi mozelo da se zapoznae normalen single maz.
Како можи да 'нема' бе??? Не сте единствени што го кажувате ова, ама одбивам да верувам дека нема ни еден пристоен дечко?
Е како ќе му пристапиш на некој во пицерија, или ресторан? Обично со друштво одиме сите, не одиме сами. Да му седнам на маса со нив, ако ми фати око некој
Еми се е можно,може ќе пријде прв да се запознае хах или некој познат на друштвото ќе се погоди,роднина ,познаник...
Маж кој ја гледа жената како партнерка рамна на него, кој ја почитува како личност. А не да не гледате само ко пички со украс околу нив