Jas sum 27 ne sum od sk, prva klasa decko, ali mn vie ženskite ste prebirlivi mislite deka se sto leta se jade
По одбивно нешто од тоа некој сам да се фали нема. Многу е очајно кога пробувате со вакви ефтини фори, на женски форум, да добиете некој поен, као демек јас сум интелегентен и не остана ништо за мене, се курвишта останаа само. А уствари во целава прича, пристапот твој е тој што не чини. Не само на форумов, туку гарант и во живо е истото. Толку си очаен за девојка? Земи работи малце на себе, фокусирај се на други работи во животот. Тогаш кога најмалку очекуваш, тогаш ќе се појави некоја. Вака само влегуваш во уште подлабок очај. Sry ама тоа е реалноста.
Добар човек не кажува дека е добар Али ајде, тапшај се по рамо дека не си тотално разочарување за било која девојка што ќе наиде на тебе. Од што си премногу добар, мил и паметен - не си сакан.
Ќе се повторам истото од една друга тема, ама не можете во некој случај да се водите по патријахат, а во друг да се жалите на неговите последици. Голем дел од мажите не веруваат во полова рамноправност, а потоа се жалат дека ги дејтале поради пари. А поради што да те дејта? Што имаш да понудиш? Кој освен ти самиот мисли дека си дечко прва лига? И ова може да ви звучи радикално и без врска, ама сѐ е еволуција на настаните и ништо не е од вчера.
Абе ајде де коментирате не сме се бањале на кромид сме смрделе , па сега каков прашок да користеме, па не сме биле доволно феминисти (емоционално незрели, затуцани патријахалци, негирачи на родова рамноправност итн..) па сега немало мажишта, па нормално ќе нема кога вие самите го уништувате мажот во поим... На жена и ѓавол не се погодува П.С. Затоа жените треба да перат, да се одржи балансот да не доаѓа до испедерчување, на крај пак женскиот род страда од сето тоа
Џабе тебе да ти ја погодиме нај арната жена пошо си егеец нема да и дадеш ниту да те пере,ниту бања и се тоа за да не се прават трошкови! Доста таму
Какви се овие стереотипи и омаловажувања за Егејците, а мислев вие членовите на фемина имате најмногу разбирање за такви работи и сте против нив
Друже не е ова ниту стереотип ниту омаловажување, факти се у питање.......некад одамна на некој егеец му стаиле шајка у гз и извадиле 2метра жица...... види види богати!!! Спојлер не се љути ама сам се намести жбрцццц