Имам приметено дека речиси секогаш кога некоја женска се жали дека не може да најде дечко тоа е заради тоа што е премногу пребирлива. Доволно е и да ги видите темите на форумот за да се уверите самите. Жени од 180 цм што бараат некој што е повисок од нив на високи штикли (само 1 % од машките се над 190), жени што велат дека 15 цм им се малку иако просекот е 13-14 цм, жени што се премногу пребирливи за некои ситници за изгледот(мора да е плав, мора да има зелени очи, да нема влакна на стомакот, да не е бричен и слично). И кога велат „каде се машките“ тие ги приметуваат само тие 2 % од машките што нив им се привлечни а другите не приметуваат ни дека постојат. Проблемот плус е што откако ќе ги елиминираат 99.5 % од машките заради површни работи од тие 0.5 % што ќе останат треба да најдат некој што е со карактер погоден за нив и плус тој да е заинтересиран и сингл, што значи уште барем 10 пати се намалува таа бројка.
Srcko pisi na spanski pa ke te razberat,sakaat mangupi,da gi ponizva nekoj i tie da trcaat po nego kako muvi
Maži ima,ženi nemakoga realno ke znaeme so barame ke najdime,ama sekogas barame poveke I poveke,zatoa nema
Можеби навистина постојат такви жени,но тие се многу мал процент.Не верувам дека некоја девојка не би сакала да е со некој кој има карактер,некој кој ја сака ,и обрнува внимание и ја почитува...За него сигурно нема да влегува во ситници и детали...