Најверојатно на грешно место барате, има доста фини момци ама Instagram лом направи па сите очекуваат старлета дека мора да фатат девојка или дечко Од тоа што имам чуено а не сум го практикувал луге само на социални мрежи се запознаваат си гледаат слики уште пред да се видат лице во лице што е тотално утка ама it is what it is. ќе си пишат по нешто и тоа е тоа ама нормално сите позади тастатура се најдобри
Мене доста ми приоѓаат и во живо, сто пати е поубаво и повозбудливо кога некој во живо ќе ти се удвара Онлајн секој може, сите имаме јајца така хаха.
A kade procita pametnakovicu deka jas ovde nesto baram?ili ti.si vidovit mozda??ili mozda ti baras ovde pa mislis.deka site barame a?tvoeto licno iskustvo Nas ni.go nametnuvas??
нема погрешни генерации..има само поразлични околности,мерила за вредност, системи, идеологии, филозофии итн..сите го имаат во себе тоа усб со исти чувства, мисли и вредносни системи..околностите го менуваат тоа и еволуцијата или дееволуцијата
ок ок..не зборувам повеќе.само си кажав свое мислење како и секој што има право да си каже мислење на форумов..имај си ти се што сакаш и дај Боже да имаш..ти го посакувам тоа од се срце
Шо им фали на тие на 40 години, барем се изградени личности. Нема да идеш со некој шо мајка му уште му купува долна облека
Еххх aко нема во СК главен и студентски град, навалете во Прилеп моментално зона на самракот, само два ноќни клубови во цел град и шо се рока турбофолк на најако