Ова е сегде дури и во мојот град. Но сите заминаа странство скоро и слабо народ. Но НЕ секој оние кои се во брак еве мажот има жена и деца неколку такви мажи ми пишуваа и тоа на скришум. Значи нема љубов, дојдено им е до се*с...
На денешно време полесно е да најдеш нагазна мина во поле него ли права љубов ( барем тоа е моето мислење) . Или им е само до е***е или до пари или бог знае што, жално е но нема што да се прави поголем дел од луѓето се такви гледаат само од корист да бидат
Ostanaa li luge vo svetot ili site se samo telesni slugi na materijalnoto , ostana li ljubovta vo srceto na tie sto ja krijat svojata osamenost ima li nekoj so nas ili site sme sami na ovoj svet ,ostanaa li tie sto baraat nesto poveke od sex tie sto sakaat samo da razgovaraat so tebe sto sakaat da te gledaat vo oci i da se raduvaat sto si do niv ostanaa li tie sto pravat srceto nekomu da mu cuka zabrzano
Ova e iz dubine duse bas kako sto kaza taka se ke dojde na svoe mesto , ima i toa kako ostanato maski i devojki normalni samo treba da gi barame na pravo mesto
Нема ни мажи а богами ни жени се е од корист и интерес ретко баш ендемични видови себичност во срцето превише има љубов нема се е општ хаос и се променуваат со тек на време бегајте од слаткоречиви луѓе секогаш тие злите почнуваат така додека не ја остварат својата цел.
Не се сите од користољубие, но тие стереотипи никако да се искоренат. Има жени кои заработуваат дупло од мажите.
Ima mashki ostanato, pobarajte i vie malce ne mora sekad da chekate nekoj da ve najde ili priide, mashkoto prv chekor da napravi sekad. Ne vikam deka site devojki se takvi ama vo globala da i da sakaat neshto da napravat so nekogo ili da im se dopagja toj nekoj, ne pokazhuvaat, chekaat.. Ne vikam da idete od eden do drug ama pokazhete nekako deka ste otvoreni za poznanstvo i projavete interes. Mene lichno ako mi se dopagja nekoja i ako mi dade do znaenje deka imam shansi, prodolzhen pogled, nasmevka, bilo sho ima milion nachini, nekad i da ne gledam znaci jas se probuvam, neretko. Isto i online, slika mozhe da se lajkne, reakcija na post, bilo shto ne mora da pishete prvi, ma da i toa nema da vi go povredi egoto. Lichno mene povekje me boli kaenjeto i krivicata zasho ne sum probal otkolku odbivanjeto ako vo sluchaj me odbie nekoja. Izlegov od temata malce i ispadna predolg postov neplanirano. Muabetot mi beshe, Da ima mashki seushte, probajte malce so srce da zhiveete, “zaboravete” na gordosta za moment, kje vi se otvorat priliki i mozhnosti, vi vetuvam.
Не ми е природно попрва да дадам ишарет, уште помалку да иницирам средба. Ќе бидам погрешно сфатена. За запознавање преку мрежи, платформи некако скептик сум, така што само добар стројник што би рекле.
Имаш пијачка за ова. Ова е одлична и реална обсервација. И тоа за жал и за мажи над 32-33 години. А ако уште живее со мама и има децка соба - е тоа е врвот на нештото. Ама деца сака да има еден ден (ова ќе го потенцирам дур сум жива). Он самиот не е изграден во зрела нормална машка единка ама ќе воспитува син. Гарант у недела ко денес иде кај мајка му у дневна накај 7 и и вика Мамооо ај смени ми постелина.
Аман со тоа сам да живее сам да живее, не е тоа така лесно нема секој пара стам да земе. Тоа што збориш ти се поединци се карактерни особини, без везе се сере на таа тема кога многу живеат со родители и девојки/ сопруги. Толку можеш толку нудиш. И денешниве девојки се катастрофа со билион барања, нафукани со ботокси до непрепознатлививост лоши карактери и некултурни.