Читам у темава и што да кажам.... јас сум повеќе маж од овие што ги пишувате, а сум плавуша од провинција Јака ви душа на сите што барате, пак не би сакала да сум у тој период.
Плаќам се, секогаш, не замарам, не чатувам, не барам секс Не живеам со мама, чистам подобро од чистачка, готвам перверзно добро... Е сеа, малце сум мажена. И дете едно, ама кога ќе најдам време еднаш у месецот ќе ве барам ))))))))
да не дојдам и со детето, па да треба сите на лулашки ама ќе биде романтично, носам секогаш вода, кифлички, ќебенце... И такси плаќам за сите!
абе може си чуваме пари за стан, куќа, некој спрат да дигнеме... нема од мама и тато да чекаме. Немате никаква средина, не сте пребирливи
Незнам кој е тој шо не ти го платил кафето ама еве остај бројче да му се јавам и дај адреса да ти пуштам турско кафе у немачка
Три четири дена ја имитирам ели само си читам и не коментирам е не се издржува ова веќе. Значи заклучокот на темата е дека прав маж носи статична машинка за кафе и две три конзерви нес. Иначе биља ја снема вчера едвај се успав од мислење да не и избегала некоја крава па веќе две три недели ја брка. Ќе ти пуштам рачна машинка статичните нека останат за нас мажите само не ме носи патот накај скопје од битпазар да ти ја пратам
Да ти пуштам ја пари за пат до Скопје, за да можеш да ми ја купиш машинката . Иначе да, не се издржува тоа да не искомемтираш нешто, па затоа сме тука, да се дружиме и муабетиме .