Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Останаа ли машки во Скопјево?

Дискусија во 'Сингл' започната од Trendafilka, 19 февруари 2010.

1. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.492
    Допаѓања:
    15.645
    Ааууу мории Тање шо зборааш, ааа за овие и кафе од кафемат е многу.

aauuu.gif

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.429
    Допаѓања:
    3.633
    Не си у право шо. До мажите е нема мажи у скопје еве @Adidas888 ке те демантира

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.367
    Допаѓања:
    22.216
    Незнам, ама гледајќи по форумов почнав да мислам дека стварно нема.

На Realist1 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.429
    Допаѓања:
    3.633
    Mazi ima pari nema :D

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.068
    Допаѓања:
    12.561
    Ако читаш меѓу редови, сите што пишуваат овде целат кон скржавоста. Дека е лоша особина кај машко, дека ако се циганчи за нешто што ситно ко едно кафе, значи дека ќе се циганчи утре-друг ден и за посериозни работи. Ти можеш како машко и да се средиш и да платиш кафе, па и да мислиш дека со тоа едно кафе ќе следи нешто повеќе. Најчесто нема, оти женските ве читаат пред време. И сега дури пишеме дали е џа или бу таму некој лик не ни седи во парк, ами смислил нешто креативно и шета некоја - баш дека укапирал оти и седењето во парк е веќе тапа. Оти ќе носиш и некоја во парк, ама не можеш секоја втора баш во парк да ја носиш. Тоа внимание, љубов е тек следна фаза кај што треба газ да испотиш прво, а ти нешто си ги утнал премините.

Лето е. Толку многу начини има за да бидеш креативен, што сега баш треба девојки да бркате. А не кога ќе ви дојдат тие дождовите, па кој ќе ве чита тука.

Ќе пишев идеи, ама не заслужувате зашто првата мисла ви е да е*нете нешто.

На Gentlewoman!, crimson, joy1 и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Stefan18

Stefan18 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2024
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    263
    Најлесно е да дадеш претпоставка ;) а колку ќе е точна истата...Па овде иде баш обратното.Ако сака кафе да и се плати, замисли утре кога ќе немам пари, одма ќе ме остави за друго нешто ако немам пари.

За ебење има зад МТВ, се наоѓа.Нема потреба за едно кафе да се ебе.:o

7. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.068
    Допаѓања:
    12.561
    @Stefan18 моите не се претпоставки, туку реално искажано мислење. Не, нема да те остави ако си човек и ако во следните неколку гледања ѝ дадеш до знаење дека не стоиш финансиски добро. Лично сум се нашла во ваква ситуација и сум имала разбирање.

Да де, строго на кафе одите, кафе да пиете. Да се гледате, да водите љубов со погледите. Тро ќе трепне, тро ти ќе трепнеш. Баш фино.

На Gosh, halfasoul и Realist1 им се допаѓа ова.
  8. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.429
    Допаѓања:
    3.633
    Aко не е само за кафето не одам :D
    Ова со трепкањето, врв ! :D
    Инсче не се сложувам, сега во ова време тешко некоја би те трпела без пари, има ама многу се ретки.
    Btw де ако може име на типката од профилна слика што ја имаш.

На 2cents и eliesaab им се допаѓа ова.
  9. Algorithm

Algorithm Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2017
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    198
    Да поти газ да придобие некоја да плати кафе ручек и на крај ништо... Ехее колку случки имало вакви и со познаници и лично сум имал. Не е до креативноста. Ако на некоја и е дојдено до сериозна врска ниту места ќе бира ниту кафиња ниту ручеци. Тоа самото од себе ќе си дојде и било каде ќе ви биде убаво и на двајцата.
    Ѕвезди од небо ќе и симнуваш и на крај ништо ќе те игнорира, не е доволно... Ќе дигнеш раце и етеја ќе почне да кука дека и фалиш. Кој може да сфати женски ум..... Ни сами не знаете што сакате, извини вака без навреди, не мислам ништо лошо ама така е.

10. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.068
    Допаѓања:
    12.561
    @Algorithm па не се навредив, не сум во фаза на барање па за да се навредам. Погрешна целна група имате. Имам исто другарки што не барале ништо посебно од машкото. Барале да е скромен, работлив, да има свое јас, али не барале во мнозинството што се сите исти него исклучоци. И си нашле.

На Tanjamm и halfasoul им се допаѓа ова.
  11. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.205
    Допаѓања:
    125.430
    Таа која не е материјалистка ќе те трпи без пари некое време. Само да не си искористувач и мрза.
    Да се трудиш.

На Tanjamm, Amellie13, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Stefan18

Stefan18 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2024
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    263
    Не е фората да потам газ да ја придобијам за секс преку кафето, ручекот.Нема да може со секоја што ќе се искочи да ја частиш кафе, тоа ми е муабетот.
    Под претпоставка мислев тоа што претпоставуваш дека бараме секс.Мислам не бара секој секс и ја немаме сите машки таа *напаленост* за да ви бараме.И некоја напумпана со силикони да е, јас не би ја легнал ни на прв ни на 20-ти дејт ако не ми се допадне душевно.:)

13. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.068
    Допаѓања:
    12.561
    @Stefan18 ој кај @Realist1 да ти каже збор-два за фазите. Има нешто и до годините.

14. Algorithm

Algorithm Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2017
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    198
    Те разбирам ама и целна група на чело не ни пишува.. Така да како ќе се потрефи. Исто и за нас машките исто и да вас. Така да не е ни лошо што некој дава знаци или директно ти кажува дека сака да те легне, барем е искрен. Мене баш би ми било ок кога веднаш би ми кажала какви намери има.. Ама не, сака едно кажува друго.
    Општо жените такви се. Еве пример. Женски ормар отвори, ќе купи нешто ќе го облече еднаш после не го ни погледнува. Машки ормар отвори има неколку маици пар фармерки и 2 пара патики што ги влече додека не се напраат дупки на нив. Колку и да има пара. Така ти е општо со се. На жена маж и се допаѓа се додека тој не е лесна цел, штом ќе се предаде и ќе и стане слуга, ќе и симнува ѕвезди од небо и се тоа, готово, он не е интересен.
    Вака или онака пак се околу тоа се врти. Секс сака секој што е здрав и нормален. Работава е да не се претерува ко мајмун банани кога ќе види. А и искрено јас не ни би излегол со некоја што сексуално не ми е привлечна. Верувам дека и од женска гледна точка е така.

На 2cents му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Stefan18

Stefan18 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2024
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    263
    Не се секирај за годините.Не значи дека имам 18 години.
    Баш дека некој што ти угодува и се сложува со твоите мислења баш сака да те опне, не знаеш?Малце ти си наивна @eliesaab Наивност до бесвест...

16. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.429
    Допаѓања:
    3.633
    Да може, и ќе частиш кафе, и ќе частиш појадок и ќе разговараш и ако не ти одговара карактерно ќе си одиш бе брат, нема да излегуваш со се шо е женско ќе пикираш само тоа шо ти се свига и шо мислиш дека би имало потенцијал, ќе одиш да дејташ кога имаш пари а кога немаш ќе работиш за да имаш. И нема да кукаш. Ти си 21 мислам, освен за трепкање за друго не ми се верува да ги дејташ. Кај 28-9 дојди продавај филмови.

Хаха ели јас одам афк на темава, ти ако си расположена ќе имаш лајкс од мене како логистичка подршка :D

На Tanjamm, Polyincognito, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.068
    Допаѓања:
    12.561
    @Algorithm на чело не ѝ пишува, ама сигурно ќе свртите муабет пред да излезете. И за да излезеш треба да ти исполни некој минимум. Ако излегуваш со секоја без минимум, значи дека уште толку ќе запаѓаш. Привлечноста е битна, но не и најбитна.

@Stefan18 не се секирај за мене, пре би рекла да се секираш за себе.

18. Algorithm

Algorithm Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2017
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    198
    За едно излегување па и за повеќе тешко дека ќе дознаеш каков е човек, небитно дали е машко или женско. Јас мислам а и од искуство имам приметено дека треба блискост за да дознаеш каков е човек. Блискост во смисла да ви биде комфортно да сте заедно и да разговарате за било што. Ако ме разбираш што сакам да кажам. Иначе привлечноста си има свој процент во целата таа игра. Колку сака нека е добра девојката, и карактер и се, ако не ми е привлечна џабе е се. Како сестра ќе ја гледам.... Едноставно тоа е, ние не бираме, природата е таква.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.429
    Допаѓања:
    3.633
    Па ако си реален не си ја викнал одма на дејт, ваљда си комуницирал со неа некое време преку социјална мрежа па си видел некој потенцијал, размислување и си викнал на дејт. Де бе брат нели е глупо да се разговара кој ќе плати, па ти ќе платиш бе ако неможеш 2000 денари да ги подголтнеш не ни треба да дејташ. И на крај па ако не те исполнува физички ќе си останеш другар бе шо има лошо у тоа со некој да останеш другар.

ти кажа девојката дека само трепкањето ти е у ум. Ама не замерувам до годините е.

На Космонаут, Algorithm и Polyincognito им се допаѓа ова.
  20. Algorithm

Algorithm Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2017
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    198
    Да де, така е. Ама се случувало се да е ок ама ете после кога ќе се поослободи има ред флаг. Едно е пораки и социални мрежи друго е во живо неколку пати да излезете. Иначе секад сум плаќал и не ми е проблем. Не би платил во ситуација каде што девојче директно очекува да платам. До сега сите се нуделе да платат. Барем се свесни.
    Тоа и реков, ако не е за мене привлечна можам да ја гледам како сестра. Ама во такви случаи подобро и да не иницираш дејт или нешто слично бидејќи од нејзина страна може да се појават чувства па после ајде проблеми. Ми се има случено и тоа..