Па не ми беше убаво да трошам. Лошо е за мене. А во иднина ќе имав уште трошоци поради неа. Едноставно не ми се исплатеше за тоа што го нудеше. Други беа подобри и поефтини. На почеток плаќав бидејќи мислев дека е некоја традиција и привремено но испадна дека не е и ја откачив. Договорот беше лош и отидов на нов.
Очајуваме од вакви умислени принцези де.Не секој има пари да те части кафе на прв дејт. Но, како викаат, кој високо лета, ниско паѓа. Добра поговорка
Проблемот е што треба да си пишите на интернет, не да се мотате по дејтови. Икономија малку, бензинот скуп. Не, не мора да знаеш после 3 видувања дали некого свиѓаш или не, не постои такво правило во ќитапот. Тоа букети, парфеми, поклони, не го разбирам па ич. Не ви е лесно денес богами, све нешто грешно сфатено у пазарна економија стил.
Маски има, машки тешко, мажи уште потешко. (ја рецимо сум маска) Маска[1][2] — назив за мелез добиен со вкрстување на магарица со пастув. Ако некој се збуни шо се тоа маски.
Леле "мажи" што се објаснуваат кој да го плати кафето од 100 денари, па тоа било некој тест а у. Друже дејтај во твоја лига и буџет и решена ствар.
Познавам такви мажи. Совет: бегајте подалеку од мажи шо зборуваат за такви тестови, тестирања и слично.... Тие немаат црвени знаменца, туку они се црвено знаменце.
Вистински маж на се мисли однапред (па ете дури и на датата на картицата),поготово ако девојката со која е на состанок му се допаѓа и сака да ја импресионира. Нема тука калкулации
Ќе си ја обновиш прво, па после ќе договориш дејт. Ова ако си прав маж, за оние кои се осеќаат како жени не важи.
Ја како прав маж треба да сум успешен да имам кариера куќа добра кола пари настрана стан викендица и у ред е тоа, а ти како права жена шо ќе понудиш? Или зошто мислиш дека си права па да поделам се со тебе?
А постои ли нешто поубаво од тоа да имаш секогаш дотерана, нашминкана, намирисана убава жена до тебе? И Господ да ти позавиди.
Чекај сеа ти покасно треба да се јавишшшш иначе да постои, две секогаш дотерани, нашминкани,намирисани убави жени до мене