Дали е некој запознат со откуп на фолии - само златни и сребрени - и ако е запознат, нека пиши било каква информација. Мене ми рекоа да одам во златари и да прашам каде откупуваат ама малку ми е смешно.....фолиите не се направени од вистинско злато или сребро....
Да и јас прочитав за во Србија. Кај нас каде? Ајде да се опариме и ние пушачите! Ако има некој инфо нека каже.
Леле, колку добро, првпат слушам за ова. Паметна е работава. Иако од насловов, прво помислив на обичните, дека нешто за рециклирање работава. Не замерајте, не сум нешо запознаена. Јас као помала со обични многу си играв, од цигари, од чај, од кутија со нешто друго, па се карав за нив, ги криев. Сум знаела шо сакам. Сега ќе има модификација на оној познатион виц „јас си имам фолии, а тебе BMW-то кај ти е?“
Луѓе бре, оставете што ви реков дека 400 е е кг, не свакајте сериозно. Тоа беше зезање на смешнава тема. Нема врска никаков откуп, ниту цена. Зошто побогу обична боја некој би ја плакалпо цена на злато. „50 грама фолија е 60 денари, а вие за неколку такви очекувате сериозни пари? Луѓе шала е ова е вистина, не се мачете за чабе.