Ти ја препорачувам др. Камберова и јас. И јас исто имам доста бенки по телото, и задоволна сум од прегледот. Се соблекуваш по долна облека и ги прегледува повеќето. Задоволна сум од односот, ми посветува време и внимание (прегледот трае околу 30-40 минути), отворена е за прашања и детално се труди да ми објасни кога нешто прашувам и сум загрижена. Ми објаснува кои бенки се од ист тип/слични една на друга, кои бенки се опасни, што треба да се прати, како да се препознава и слично. @deniz333 Би сакала да те прашам дали самата избра да го однесеш примерокот во Хистолаб? Дали би ми правеле проблем на клиника доколку го побарам тоа? Досега не сум вадела бенка, малку сум уплашена, и есенва се спремам да го направам тоа, па би сакала да го однесам во Хистолаб, сум читала доста позитивни мислења.
Da jas sama si pobarav da go odnesam vo histolab bidejki na drzavna mnogu se ceka mozebi I so meseci a vo histolab za DVa TRI dena imas rezultati...
Zdr na 19 godinu mi izleze bemka koja ja nemab na liceto...Kako moze da se otstrni primetiv deka , bese svetla boja a sega e temna, i uzasno me iritiria a sitno e na kozhata samo pigment...Dali kje se povlece sama od sebe?
Сама од себе ќе се повлече ако не е бемка, туку нешто друго (комедон...) Ако ти пречи оди види на дерматолог да ја погледне, бидејќи е нова бемка ама можеби ти е некоја хиперпигментација. Ништо страшнл
Фала ти, сега најдов дека така се вика и ординацијата. Да не знаеш случајно која цена е преглед на бемки?
Жена со многу искуство и кариера, многу убав пристап обајснување до детали, за какви бемки станува збор кои можат да се отстранат кои не. Ординација ДЕРМА НОВА
Здраво, да ве прашам за мислење кој доктор би го препорачале за проверка на бемки?? И доколку знаете чисто информативно да споделите како се движат цените за преглед?? Благодарам
Dr Silvija Duma na drzavna, super e doktorkata. Andrej Petrov sistina za Edna benka e 5000 den Sega moze I poveke, a za poveke promeni se plakat I plus uste nesto
Извини не те сфатив за проверка е 5000 ден кај Андреј или за отстранување?? Бидејќи првично сум за преглед, доколку е неопходно за отстранување тогаш би размислувала. Сега ме интересира само за цена за преглед или скрининг
Zdravo na site, dali ima nekoja iskustvo za vadenje bemki kaj dr. Noveski? Dali posle vadenje go nosevte sami primerokot na ispituvanje i kade?