За отстранување за Даскалов имам слушнато, исто така дерматолог од мојот град ми препорача било кој пластичар од градска .. Инаку ги следам бемките кај Камберова и сум многу задоволна. Кај Анчевски имам вадено папиломи со тоа како пенкало што го рекламираа, ама ми остави многу јаки лузни на вратот, може пет години ми се регенерираше кожата и конечно ги снема. Објаснување од друг дерматолог (не од кај нив) ми е дека не е е до мојата кожа,туку процедурата била несоодветна и наместо да го пецне само горниот слој,тоа оштетува и втор/трет слој од кожата...така што моето искуство од таму е негативно за таков тип на проблем
Има ли кај неа дигитален дермоскоп? Другиве приватни бараат 50тина евра за преглед плус уште 20-30 евра за снимка ако сакам. Од Анчевски уште не добив одговор. А Систина/Ремедика/Жан Митрев верувам дека се изгор. Од државно ме осакатија минатиот пат, а бенките што сакам да ги вадам ми се на лицето. Не мислам да шетам како Франкештајн. Update: 250 евра кај Даскалов
Искрено не знам има ли диг.дермоскоп,ги слика со апарат и ги гледа на компјутер и плус ги гледа со некаква лупа сите.. преглед е 2000 ден