Оф-топици од модни критики (за не толку храбри феминки)

Discussion in 'Канта' started by angel92, May 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Untitled.png

Trxmx, Oscar Lady and m.i.g like this.
  2. kravce

kravce Форумски идол

Убавината на човек е далеку повеќе од убаво склопени парчиња. Има причина зошто за некои личности се вели се поубави, колку и да се слично облечени со други. На крајот, вкупниот впечаток е поврзан со личноста, колку и да се трудиме да бидеме објективни. А некои членови се подолго тука, па сме имале можност да ги запознаеме и повеќе. Само мое гледиште :*
    На крајот, кој што сака ќе постира и каде сака лајкови ќе става, итс а фри кантри пипл..или така нешто

BoaVista, PaLaVa, Lejla8 and 10 others like this.
  3. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

А какви коментари треба пак да се пишуваат?
    Никој не напишал есеј за некоја од членките, ама кога нешто е убаво, убаво е. Епа тогаш пред вистината и боговите молчат, како беше онаа. :)
    Знаете што е разликата помеѓу овие членки кои ги спомна и помеѓу некои нови, апропо ситуацијата од пред неколку страни.
    Разликата е во тоа што, тие секогаш прифатиле критика. Безброј пати добивале критики и не враќале иронични коментари со контра-реплики насочени спрема онаа што искоментирала.
    Боа си прифати критики во неколку наврати и никому ништо. Еве, имаше ставено комбинација со спортски хеланки (комбинација „пиџама“, како што би рекла ти), па не гледам дека паднаа во несвест со коментарите. Таа си се објасни и ги прифати сите критики кои и ги упатија. Исто и за чоукерот и за должината на сукњата.
    Другата членка почна да се буни и ајде сите почнаа да отвараат карти „фаворизирање“.
    Имаше вакви ситуации и со Миранда пред неколку години (во друг контекст) и девојчето се поправи, можеби било до годините зашто беше од поодамна, меѓутоа кога возрасни, созреани жени ќе почнат да даваат коментари полни со иронија само за да вратат на критика, тогаш сметам дека ситуацијата е алармантна.

buba4e89, Rose96, BoaVista and 14 others like this.
  4. vitamina

vitamina Форумски идол

Јас ги имам фалено и @BoaVista и @Rose96 а како да не ги фалам кога девојки се "милион долари" со се целокупен изглед, карактер, став, вкус и општо фотографии.
    Блескаат во секој поглед.
    И ете пак ќе ги пофалам.
    И не само нив. Има многу членки што се носат навистина ете да кажам прекрасно за око и со храризма и со вкус.

buba4e89, Rose96, Ingvild and 10 others like this.
  5. joy1

joy1 Форумски идол

Од мравка напраивте слоница .
    Интересно е да се видат секакви комбинации од спортски до кежуал до елеганција.Сите не сме на исти години,не водиме ист живот не работиме сите исто па ајде ке измислуваме топла вода за да бидеме wooow во сечие око.

buba4e89, eloves, Ingvild and 10 others like this.
  6. Bridget

Bridget Форумски идол

И така не е голем бројот на тие што ставаат комбинации овде, па уште да барате секојпат оригинални да се комбинацииве, темава ќе замре. Плус требаат и фининасии за нешто ново, па доволно е тоа што тие што долго постираат овде не се повторуваат во комбинациите. Да имавме сите храброст да постираме, поразнолика ќе беше темава, ама немаме, затоа сус и бидете благодарни што некој ја одржува.

Lejla8, LivingGlam and kala21 like this.
  7. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

@Offspring, мислам дека веќе е време да престанеш да броиш лајкови и да одлучуваш кое мислење колку лајкови треба да има. Уште откако се зачленив на форумов го правиш истото, години поминаа и пак истиот муабет за фаворизирани членови. Џабе ти се алармите, секој става лајк кај што сака. Не можеш тоа никако да го промениш, не знам зошто воопшто ти смета.

Патем, темава е отворена за сите. Ако не ви се допаѓаa комбинациите на фаворизирани членки, кај сте биле тогаш да коментирате со @Umbrella22?

Last edited: Mar 25, 2017
    bella.s, joy1, Mishela and 3 others like this.
  8. toogood

toogood Популарен член

Favoriziranjeto e delo na nemoznost samostojno da nastapis.
    Tie istite pa istite se grupiraat i jas na tebe, epa vidis sega vrati mi.
    Takov e narodot odnosno tie koj nemaat samodoverba.
    Moraat da pripagaat na grupa za da soberat lajkovi, se razbira i koga nesto ne im se sviga stavaat lajkovi samo zaradi toa sto dobile lijk od istata pa da vratat oti vo idnina ke bide limitirana od toj like.
    Ajde ova decava, ama vozdrasni zeni seuste da nemozat samostojno da nastapat.

Kolku lakovi nekoj zarabotil ne znaci kolku e dobar postot, nego kolku ti e mala samodoverbata pa tolku ti e potrebno pogolema grupa da te podrzuva. Se funkcionira taka vo Mk, zalno sto duri i decata svoj taka gi vospituvaat.
    Retko da vidis zena da samostojno nastapuva, iako nema lajkovi si pisuva.
    Nejzinite postovi se citani i 60% se slozuvaat ama nema like zosto ako ja vidi nekoj od grupata ke ja ignorira.
    Nemojte luge da se poveduvate od necija bezobrazija, ironija, niskosti ostanete dostojni na sebe taka ke ja naucite mladata generacija da se ceni sama sebe.
    Od like ne se zivee.

Izvinite, znam deka ne vi se dopaga ama taka e.

9. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Епа сите различно гледаме, мене лично баш ми е модерен изгледот на членката, интересни парчиња и убаво вклопено. Ме инспирира да си ја искомбинирам тексас јакната од средно за утре за шетање.:rofl:

Кежуал варијантите некогаш се многу тешки за комбинирање, да бидеш лежерен, а истовремено модерен. За дотерување за свадба лесно е облакаш фустан и готов си, само треба да го купиш.:D

Кога сум веќе офф, јас и на Боа и на другата членка им искоментирав за должината на сукната за работа.

Last edited: Mar 25, 2017
  10. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Темата е се, освен насловот, т.е што треба да е :D
    :d::drunk:

11. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Темава стана најкритикувана од личности кои се најнекомпетентни за да критикуваат :drunk:

12. macka91

macka91 Форумски идол

А која личност е компетентна да критикува? :wasntme:

Сите имаме различен вкус и нормално на некој ако му се допаѓа може мене не ми се допаѓа и обратно. Затоа мислам критиките треба да се даваат за тоа дали одговараат или не едно со друго парчињата, а не дали ние би го носеле тоа.

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Ова за мене беше? Провокација.
    Ајде следен пат ќе те тапшам по рамо.
    Боже, Боже.

ilyan likes this.
  14. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Баш Боже Боже.. :D Те цитирав или означив? Само ти критикуваш во темава па се најде прозвана? Или се пронајде некаде?
    Тапшање по рамо од тебе или од било кои виртуелни ликови не ми менува ништо во животов ич не се секирај :D

stevemila and natemila like this.
  15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Немам време за овие глупости, навистина.
    Пријатен ден.

ilyan and Mariangel like this.
  16. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Што знам, за мене секогаш ќе има компетентни и не толку компетентни во поглед на мода. Затоа и постои поимот мода и облека која е ин и аут :)

stevemila likes this.
  17. Rabbit

Rabbit Форумски идол

За мене компетентни за мода се: @joy1 @Rose96 @macka91 @danichap @emkaemka

Може заборавив некоја ама овие за мене се во топ 5 листата.

cresa-jagoda, mariz, macka91 and 6 others like this.
  18. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Покрај овие, ја заборави @India :) не пишувам по темава, ама ја пратам од време на време и девојкава посебен впечаток остава.
    Исто и @crimson мислам дека беше членката што има и свој блог за мода.

cresa-jagoda, zalosna, mariz and 4 others like this.
  19. duffi

duffi Форумски идол

Значи тој што не става комбинации нема право да коментира?
    Оти нели не е компетентен.

20. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Значи сепак има покомпетентни :)

@duffi коментираме за членки што објавиле слика, за тие што не ставиле не можеме да кажеме дали се компетентни или не :) А право на коментирање нормално има секој, само не секок припазува на зборовите..

stevemila and wannaBeMomma like this.
Thread Status:
Not open for further replies.