Извиднички ,паркирајте се кај хотел Мизо и од тука надолу сигурно ќе си најдете поинтимно место без многу гужва
Ke ve molam za sovet kako da se organizira eden den vo Ohrid, ke bideme ednodnevno,so dve deca od 10 i 6 godini. Pri toa ne me interesiraat plazi,ne odime za banjanje. Odamna nemam odeno vo Ohrid,pa dali ima nekoj da mi predlozi dobra marshuta, dali ima kajcinja sto odat do Sv. Naum na primer, ili nesto nekoi okolni mesta, da posetime na primer 2 do 3 mesta vo tekot na denot,a da bide interesno i za decata, pri toa vozenje so kola da izbegneme kolku sto e mozno poveke
Со брод може да одите до Св.Наум има редовни линии секое утро во 10 и во 11 часот,ќе си купите карта на пристаниште.. може успат да го посетите и заливот на коски.
Некој да издава, или знае некој што издава апартмани Охрид или Струга ?? Не можам да најдам ништо слободно за викендов.
лани 1лежалка со чадор св наум беше 500 ден на охридско езедо од албанска страна е пола од тоа. Плус и кафето на лежалка ти го носат Сакав да прашам... https://kajak.mk/smestuvanje/hotel-...=120243481080470395&utm_id=120243481076110395 Мислење за хотелов/сместувањево.. 3600 за ноќевање за 4 лица. Така пишува. Дали некој бил и го посетил хотелов?
Која цена се лежалките на Куба либре? И која плажа е блиску до центар? Одамна по плажи близу центар немам идено.
Една лежалка е толку или сет? И што е разликата од тие од 250 и 500, сакам на тие од 250 И некој ако го знае возниот ред до Трпејца со автобус би сакала да идам.
Една лежалка е толку. Не знам што точно е разликата, рекоа дека некакви Вип лежалки биле тие од 500, јас секое одење бирав лежалка да е во прв ред пред езеро и си плаќав 250. Од кејот према Куба Либре, има повеќе плажи натаму, убава е и плажата кај хотел Парк. Под Канео има помали плажи ама и со поскапи лежалки. За возен ред до Трпејца, побарај ги Пупе компани на Фејсбук, има објавено возен ред но и број за контакт ако сакаш да прашаш нешто.
Како се цените на лежалки во централниве плажи Потпеш и Канео? И цените за јадење в Центар? Ма, да ние планираме да одиме кон крајот на августов....
A зошто не си купите столче лежалка и чадор за сонце? Не се скапи. И ќе го исплатите со 3-4 одења на плажа. Јас лани земав едно од џамбо и ги убив од користење и во Охрид и во Грција. Три пати повеќе заштедив отколку што ме чинеа да ги купам
Здраво. Сакам на 22 август да одам во охрид со дете од 4 год. Досега се нема бањато во езеро. Дали водата е ладна поточно дали има голема разлика од водата во море и езерото. Плус сакам хотел барем со појадок и да е близина на центар, плажа.