Еве јас како Охрижџанка ке кажам дека сите плажи се полни на свој начин, освен некои диви плажички кои сами ќе си ги најдете Дедека бев помала одевме Горица 1 па после Горица 2 3 Славија Гранит и сега има некои ново настанати плажи кои до вчера сите ги викавме *ајван плажа* и така натака а сега зошто сме семејство мама тата и две мали бајчички одиме на плажа само во недела од 08 сатот тргнуваме одиме Љубаништа и таму сме цел ден правиме скара се капиме спиеме цел ден и ни е супер.Така да каде и да одите во Охрид ќе си поминете убаво за тоа сум сигурна а за плажа секој си избира по свој вкус
Лагадин е топ...ниту има премногу гужва ниту ништо...ем убаво музика..ем wi-fi ем водата е супер нема толку мн камења внатре..мене лагадин ми е омилена
нема врска бе ќе си седнеш у комбенце ке прашаш дали иде до лагадин и ќе дадеш 30-40 денари...мене искрено плажата за вака опуштено ми е број 1 ем има и кафич да си порачаш јадење,хамбургери палачинки свашта ...преку улица хотел да си идеш у вц
прееска и еден другар го прашав за плажава, и он ми рече дека нема многу гужва на таа плажа така да дефинитивно ја посетувам
Абе девојки, јас лани кога бев на Лагадин немаше шанси да се влезе во вода, камења огромни имаше. Елешец мислам дека ок беше плажата, и на Св. Наум е супер.
Не е повеќе 30 денари завчера ги намалија на 20 денари ама Галеб ова а за комбината незнам и тоа за инает од другите.Градиште е 30 денари http://www.ohridpress.com/%D0%BEch%D1%8 ... ts%D0%B5ni
Па сега зависи, јас кога бев во шпицот бев и секако дека имаше, а сега овој период не знам. Елешец мислам и дека не е до толку гужва, а на Св. Наум малку е далеку од Охрид, меѓутоа се исплатува, ем ќе си се прошеташ, можеш да одиш и на пловење по Дрим, преубаво е! И мислам дека има и воена плажа или не знам како се викаше,тоа е плажа каде се плаќа влез и таа плажа исто беше убава, со песок.
на лагадин... незнам јас скоро секој 2ри ден таму бев и супер ми беше...за разлика од немо и другите кај што нозе скршив у вода ама незнам...можда јас нешто сум збунка да не ве лажам
на нас не ни е многу проблем ако е малку подалеку, поубаво подалечна плажа ама убава отколку блиска и преполна со луѓе.. е сега не ко пештани далеку да е ама и до лагадин и до елешец и другите што ги спомнавте се стига лесно нели? со комбе или со бродче или нешто? инаку јас на 14ти заминувам, едвај чекам
^ Јас многу пати имам одено Пештани и можам да ти кажам дека на градската плажа нема многу луѓе. Повеќе луѓе има на плажата кај хотел Десарет, ама таму е камења и затоа одевме на градската. Лагадин има повеќе плажи и е пред Пештани, има комбиња до таму. А Елешец незнам точно кај се наоѓаше, мислам таму бродот потона пред неколку години Убо да си поминиш