епа девојки утре одам во охрид до 25-ти обавезно ги посетувам лагадин, плазите кај св. наум, воена плажа и сите други што ми ги препорачавте па да видиме како се ќе биде
Фотографирање на Канео дневни журки и мохито на Градиште ѓомлезе од сабајле пица во Буре свирки во Дак гирици гужви во Кадмо кршење штикли по калдрмата во чаршија погледот од Самоилова тврдина студени вечери во нечија прегратка
Женски да не имате информации за удобен смештај во Пештани ,каде што сте биле? Ме интересира за приватен смештај по куќите не за тоа хотел ли што е на влезот.
Се наога кај мостот кај морнирицата кај каналот прво е кадмо па куба либре бела виста и така натака....
Девојки мене ме интересира на која плажа се плаќаат влез, односно лежалки, и колку, а на која не се плаќа т.е. можеш фино лепо да си постелиш пешкирче и да уживаш ?
видов на слика дека ќе настапуват владо јаневски на 26ти и жељко самарџич само ако можи да ми кажите на која дата ќе биди тој и колку пари ќе се плаќа?
Викаат мноогу била топла водата, па решив баш да видам , уште утре одам А за ресторани порано одев во Папу ама сеа ми дојде некако по лоша храната а поскапено така да сеа почесто седам во некои во чаршија,на плоштад , до пристаниште итн..
Се убаво убав е Охрид мегутоа мн скапо ,лани во Грција поефтино поминавме.Абе ајде им пиеш коктел на плажа и згора на тоа и лежалка плакаш,срамота кај се видело тоа се на се околу 800 ден за лежалките и пиењето.Лани во Грција за 3 евра и лежалка + нес.Срамота кога мислат Охригани да се опаметат не ми е јасно,а за водата немам коментар денес беше камен,препорачана за мрзнење јајници,дремев на лежалка цел ден не се влегуваше.Абе нема споредба езеро со море.После зошто сме бегале во Грција? Па за да заштедиме,не сме сите толку богати за во Охрид!!!
Охриѓанки ми треба смештај ! Дали можете да ме упатите . Планираме да одиме со дечко ми на 22 ри . Отприлика 300-350 денари .
Да ве прашам, отприлика колку пари фаќа таксито од автобуска до центар? Спојлер Знам,напнав со овие прашањата, ама сакам да се информирам