ANTONIA @ Sunrise Summer Beach Club 03.08.2013 - Плажа Немо, Охрид еве ти повеќе информации: http://www.mktickets.mk/p/160/antonia-s ... beach-club
Ми треба смештаj во Охрид за две ноки за една особа, и по можност да е поевтино.... или некоjа феминка со кревет плус
^ Пред некој ден разгледував баш на реклама5 и скоро сите понуди за приватно сместувајње беа по 300 денари најевтино.
^ Да, само една е, нема шанси да ја утнеш, има уникатна градба А иначе денес конечно доживеавме ЛЕТЕН ден.. само нека потрае
Девојки, дали некој може да ми каже како се движат цените за лежалки на плажа годинава, дали има простор да си поставиш свој чадор и дали се плаќа паркинг во близина на плажите?
Ај ако може некоја охриѓанка да ми пише лп или само нека се јави на темава јас ќе и пишам. Ми требаат информации.
дали има минибуси од Скопје до Охрид ? како се движат цените на карта? бидејќи претпоставувам би требало поефтино да биде отколку што се билетите на скопскава автобуска?!
епа јас мислам таа скопска автобуска продава карти за сите што возат за Охрид...од Скопје за Охрид имаш 4 опции со автобус : Галеб-повратна 750,Охрид ескпрес-повратна околу 660-680,Класик и Пупе компани ама не им знам цени..Класик обично пушта комбиња кога нема мн патници а исто и Пупе и мислам дека се поефтини малку од другиве две...Галеб се најскапи ама имаат најмногу термини....
Вчера видов и понуда од Бисер пром, повратна карта 500ден, тргнување од Скопје во 8.30 и враќање од Охрид во 17 или 17.30, ама како што видов мислам дека понудата важи до 4 август. Ако ти одговара, најубаво јави се и прашај. Тоа е најевтината опција што сум ја сретнала.
Кај диското парк , од Cuba Libre , Kadmo , Bella Vista продолжуваш натака се додека не стигниш на следна плажа пред плажата патот води на лево и изграден е хотелот е тука е парк