ako si dojden na odmor poveke od 10 dena nema da si i dur plakas pojke pari blizu plaza za smestaj koga ke sakas da odis vo centar pak pari davas
[QUOTI da e ="neongirl07, post: 2461499, member: 103136"]Подобро навечер за во центарот да давам пари за комбе, отколку во најголемата жештина[/QUOTE] Kako i da e parite gi davas Kako i
Kako i da e parite gi davas Kako i[/QUOTE] Што се однесува до парите исто ќе потрошиш, ама како што викаш ти, тоа ти е малтретирање за џабе.
Има ли некој моментално во Охрид да пише што се случува со пеперутките кои предизвикуваат алергија,дали до толку е страшна работата или повеќе е преувеличено по интернетов
pa gi ima bajgi preku den pomalku poveke noke ama se najavuva prskanje denovive .....a ne deka e do tolku strasno ama mornicavi se
i mene me ispovadija od pamet i jas probuvam sto povishe da doznam za niv zasto mediumive i portalive velicat a ja imam seriozen prob so kozava i planiram naredna nedela natamu da idam i navistina sum zagrizena dali ke projde do togas i voopsto sega kakva e situacijata tamu... dkolku ima nekoj od ohrid i e zapoznaen so ova Ve molime izvestete ne podetalno Fala vi odnaprd
Па затоа и прашувам и ние деновиве треба да одиме башка што со мало дете сме па незнам што да правам,другари од Охрид ги прашувам викаат не е страшно толку и си функционираат нормално , а по порталивр страв да те фати да помислиш на Охрид а не па тргне човек таму
ne e dotolku strasno a i vikaa deka vcera ce prskale ...paki tiee peperutkite brzo umiraat i gi nema vo tolkav broj
Дечки како е со концерти во Охрид ги знае некој сите дати да ги пише )?(Освен Чолич што е на први други..)
Еве јас сум од Охрид и тука сум моментално, со две мали деца плус бремена. За пеперутките прскаа два пати, првиот пат заврна наредниот ден и вчера повторија пак и од авиони и со цистерни, од пред 6 не разбудија чиниш воена вежба имаше, и да викажам вчера цела вечер ја поминавме надвор, чаршија и покрај езеро, па од мои очи видено немаше ни п од пеперутките баш на ризичните локации бев. А до вчера и јас нити излегував нити децата давав да ги изнесат цела недела, но после две прскања вчера и јас како двојно ризична група семејно уживав надвор Така да без гајле, ајде повелете во Охрид!
Следната недела на 24 идам во охрид, така да освен концетиве настапиве Лукас,Тодорович,Чолич и тоа фестивалот што е кажете ми негде по кафичи некои журки дали има? А за пеперутките сите што толку се плашите дека во охрид ги имало чисто да ве информирам дека и во скопје ги имаме, другарка ми е лом цели нозе така да исто ви е а охрид а скопје ако треба да се нафрлите ке се нафрлите и тоа е тоа
На 25ти убаво ќе биде на плажата Оревче,Едди Ричардс е 250 денари влез Добра журка се очекува. Грин Бич фестивал исто добро ќе биде сеа на 30 или 31 јули мислам дека е. После на 1-2ри август на Немо плажата ти се Рудиментал...
Само си прашувам на темата никој да ми одговори Сега ме интересира бродовите на пристаниште какви тури прават и колку се картите за возењето,знај некој?
Колку што знам имаш енекаква забрана за бродовите и кајчињата кои не се регистрирани како фирми да нудат вакви услуги, шрајкуваа луѓето и шо сторија незнам... Баш вечер ке шетам на кеј иќе приметам ако има ќе ри кажам. А досега цените им беа по 100тина денари со брод ноќно крстарење и со гплемиот до Св. Наум околу 300 400.
Се мислам дали да одам во пештани со друштво,дали може некој да ми каже како е дали е убаво за одмор дали до охрид има превоз (без кола сме) фала