Апартмани Марина контакт инфо адреса Васил Стефоски 36, 6000 Охрид телефон +389 (0)46 271 124 веб www.marinaapartments.com.mk е-пошта marina.apartments@yahoo.com https://www.booking.com/hotel/mk/ma...83518f;dist=0&sb_price_type=total&type=total&
Барај на реклама5 на тие страните. Јас од таму најдов сместување, а и во Охрид на секој чекор прашуваат дали ви треба сместување.
Ако може да ми ги кажете поубавите плажи (макар и да се надвор од градот и дел од хотел) и цена за лежалка?
Ако може некој да ми предложи фин хотел во Охрид. Мислам на фини соби, чисти, средени. @duffi Колку плаќавте во Метропол и Белви?
Душо побарај ги вила теа2. Преубави средени соби, на располагање имаш фен пегла,пешкири, чисто средено. Паркинг клима... Над чинарот се, преубаво искуство имав со нив.
Барав на реклама5 ама многу тешко за слободни места.. Некоја препорака? За 2,3,4 август за тројца ми треба.
Последно јадев во Лихнидос (ако мислиш на ресторани) и колку што ме држи сеќавањето не беше многу скапо. Ресторанот е многу убав, а јадењето беше многу вкусно . A за сендвичари, јас во Пинк Пантер се колнам . Убави се сендвичите. Може има и уште поубави ама за тоа ќе кажат Охриѓани .
Што конкретно бараш? Убав ресторан или поефтина кафана? Хотел Гарден, цените не се ефтини ама не е од најскапите. За чорба наутро е одличен. Чорбата не чини многу (120-140 денари рибна, зависи колку ја поскапиле), па ќе си го разгледате менито и за ручеци и вечери. Паб Даблин е супер за бургери и мезе. Бургер е 100 денари (мислам, не земај ме за збор). Ресторан Мадера го гледам по фб, ама не сум јадела таму за да ти кажам за цени. Порано истото место беше Опера, е тоа беше супер. Ентериерот е уште ист и е многу пријатен, за храната не знам. За поефтина кафана, ја фалат Панорама (на патот за Битола). Повеќето од рестораните на кејот имаат извадено менија надвор, може да ги видите цените и понудата пред да влезете.
Било што, да не е прескапо )) Зошто ако јадеме цела недела по скапи ресторани мн ќе истрошиме. Иначе за пица добро место предлог? Јас пред 5-6 години јадев во италијанско некое име имаше,ама не ми текнува ич.
Билјанини извори дали е блиску до центарот или е блиску до Кадмо мадмо плажите? Сите кои ги прашав различно кажуваат... Какво е времето во Охрид после 10ти септември да знаеме што облека да се понесе?
Кажете плажи во Охрид каде цената на лежалките е попристапна и да е пример со кафе. Или барем плажа каде е бесплатен паркингот.
Извини што касно ти враќам. Мислам дека беше 3000 двајца со доручек и вечера. Нешто вака ми се врти. Но не во сезона. Инаку од Белви и Метопол храната во Белви според мене е подобра. Иако е сосем океј и во двата хотела. Доколку сакаш да доплатиш оброк мислам дека беше 10е.
Вака бев на одмор во Охрид ова лето и да кажам импресии. Бев во вила Виножито, близу плоштад е на ул:Даме Груев. Собата е просечна, и пречиста. Минус е што нема кујна и две соби делевме вц,ама не успеавме др смештај да најдиме касно беше веќе. За плажи, Лагадин 10ка и Љубаништа најтопло препорачувам ако сакате да нема гужва многу. Љубаништа има песок и е преубаво,само да знаете нема баш лежалки за изнајмување, носете си чадор и рогозинки за таму. Ако сакате гужвички, тогаш Градиште, Оревче, Парк. Бев Славија, само лежалка 200 денари без ништо и беше најскапата лежалка од сите плажи кај што бев. Паркинг 100 денари секаде беше, а ако одите ептен рано може да фатите некоја сенка покрај улица и да не плаќате. За излегување Куба Либре, до покасно the Duck caffe. Ако сакате тивка и поприватна атмосфера тогаш на Канео платформата одете, преубаво е. Цените се исти или поефтини од Скопје. А ако не сакате да седете некаде,тогаш пивото во рака и после аквариус лево има како мало делче покрај езеро, како мало брегче и е преубаво за седење, гледање во езеро и во ѕвездите.
Ми треба смештај соба за 2ца (пар) за викендов 11-12-13-14.08..или пак може само и за една вечер 11ти наспроти 12ти вечерта..дали знаее некој..илии броеви од издавачи да се јавам да прашам ...фала ви од напред
Јас требаше да одам во New Palace ама не бидна... имаш страна на фб да видиш како изгледа и каде се наоѓа. Таму има само e-mail за контакт, но јас го имам и бројот. Газдарицата се вика Елена. Или можеш да побараш огласи на pazar3, еден куп има.