Има еден куп слободни апартмани.. https://www.booking.com/searchresul...57&search_selected=1&ss_all=0&ss_label=Ohrid, Lake Ohrid%2C Macedonia&ss_raw=ohrid&ssb=empty&sshis=0&ssne_untouched=Memmingen&order=price_for_two&sort_used=1
не знам баш каде да го поставам прашањево: каков превоз има од Охрид до аеродромот во Скопје? има ли автобус, некое приватно такси? Колку чинат? Ако може некој да ми каже или каде да прашам би било супер Полетувањето е на пладне
директна линија нема...имаш опција да одиш или со некој од овие луѓево што возат со автомобили за ск или со бус па да фатиш ново такси или бус од скопје до аеродром..или да одиш со некого со автомобил и да се договориш да те однесе до аеродром...имаш една група на фб, прашај таму, се вика Prevoz Ohrid - Skopje i obratno
Некој да ми даде препорака за смештај за две до три ноќи за двајца? Најверојатно би било викенд кон крајот на август поврзан со петок или понеделник, не сме одлучиле уште, но да си имаме места во предвид. Да не е прескапо и многу далеку од центар. Исто може некој да пише како функционира превозот до плаживе надвор од градот. И како и каде можам да ги најдам овие што летаат параглајдери?
Дечки дали знаете на кое место можам да изнајмам соба хотелска или апартман за 2-3 саати во Охрид? И која би можела да биде цената?
Дали некој престојувал во некој од Хотеливе што имаат понуди на Групер т.е проектот Дестинација Македонија?
Хотел Тино, хотел Гранит, хотел Аквалина, хотел Филип, Интернешнал хотел новиот, Unique новиот.Хотел Ривиера е исто супер.
Да. јас лично немам славено ама знам луѓе што имаат славено таму по хотеливе и прилично се задоволни. Една вечер е на крај краева